EcemUgur01 3babymom Atak dönemine girmiş büyük ihtimalle. Sen emzirmekten vazgeçme. Gaz sancısı da yaşıyor olabilir. Sabırlı ol , ona sen yardımcı olabilirsin. Sabırla emzir, sağ kaşıkla ver atak dönemini atlatana kadar sağarak idare edebilirsin
Cananyildiz 3babymom Canım bestlak damla al benim sütümü o getirdi bide hurma ve kuru incir mutlaka ye
Edafmo 3babymom Solgar vitamin hapı var, gözlerimle gördüm ne kadar artırdığını. Düzenli kullanımda ciddi işe yarıyor. Ben daha doğum yapmadım ama ben bile 1şişe alıp kenara koydum ne olur ne olmaz diye
Dr4 3babymom benim bir bebeğimde 4 aylıkken idrar yolu iltihabı olmuştu o sırada meme reddi yaşadık. Tedbiren bir idrar tahlili verin bence. Sütünüz bebeğiniz emmedigi için az geliyordur. Çünkü bebek ne kadar emerse o kadar süt olur. Biraz sağım yapın az emiyorsa, ve emzirmeye denemeye devam edin. Birde emzirirken bebeğinizin ayaklarını okşayınca daha rahat edebilir. Umarım geçici bir dönemdir
3babymom Dr4 inşallah geçer ya inşallah huysuzlugu biter de eskisi gibi emmeye devam eder Böyle olursa memeyi bırakır diye korkuyorum o yüzden çok morelim bozuldu
Dark 3babymom oyledir kesinlikle, suan o doneme girmis bebeginiz, stres yapmayin zaten tecrubelisiniz
Rubycikolatam 3babymom bende dereotu ve bol su içmek gözle görülür bir süt artışı yapmıştı ve sütüm yok diye kafanıza takmayın streste sütü yokeden bir etken bence
3babymom Rubycikolatam evet haklısınız elimde olmuyo işte kucağımda benimle savasiyo zorla ses yaparak zıplatarak sakinlestirerek fark etmeden memeyi ağzına zorla veriyorm tutuyor iki emiyor bı anda ağlayarak bırakıyor ister istemez morelim bozuluyo
3babymom Zumzugukodummuzzingillatirim haklısınız normalde mutluyum da bı problem de yok ama niye böyle oldu anlamadım inşallah artar dinlenmeye fırsatım yok ama uyku hele hiç yok bebek birakmiyo diye
3babymom hasretlik uyumak çok önemliymiş bebek birakmiyor diye uyuyamıyorum da ahh ahh biraz daha buyuse bıraksa uykuya hem hasret kaldım hem de süt cogalmiyo yorgunluktan insallah düzelir
EcemUgur01 3babymom Bebekten bebeğe değişim gösteriyor. Kimi bebek 1 hafta kimi bebek 1 ay bu dönemi yaşıyor. Genelde çift aylarda atak dönemleri oluyor. 2-4-6-8 ay gibi. Kimi bebek sakin geçiriyor bu aylarını.
Dr4 3babymom emerken ağlamaya başlıyorsa ya ağrısı vardır ondan bırakır yada benim çocuğumda bir türlü anlamadığım şekilde bir bulantısı vardır.bence tedbiren bebeğinizin idrar tahlilini verin. Zor değil zaten beze takıp veriyorsunuz. Ben anlayasıya geç kalmıştım 1 ay uğraştım çocuğum düzelince meme de emdi uyudu da. Sütüm de düzeldi.
Eliferimm 3babymom 2 buçuk aylık bebek annesiyim bende 1 ay önce sütüm azalmaya bebeğim doymamaya başladı mama takviye ederken meme reddi yaşadım şuan hiç almıyor sağım yapıyordum ondada günde 100 cc gelmeye başladı çok az yani iyice de azalıyor ne yapsam gelmedi mecburen mama kullanıyorum
3babymom Zumzugukodummuzzingillatirim aynen öyle de hiç uyumuyor her uykusu 10 dk ne gündüz ne gece sürekli kucagimda bu şekilde ben de uyuyamiyorm