Turkan90 Merhaba Kızlar 🙋🏻 Çin Takvimi konusun da bilgi sahibi olanınız var mı? Ya da hesaplayıp doğru tahmin veya yanlış tahmin diyeniniz ? Herşeyi Allah bilir tabiki ama çevrem de hesaplayanların %80 ‘i doğru çıkıyor diyor. Bizzat ben hesaplamadım, ama merak ediyorum😊
Calasun Turkan90 biz denedik o heycanla insan yapıyo😂 erkek çıktı 💞 doğru tahmin yada tesadüf diyelim bu duruma
Annesininkuzusu0911 Turkan90 canım bu netteki çin takvimi doğru göstermiyor çok eskilerdeki çin takvimi çoğunlukla doğru gösteriyor annemde o vardı ben ondan baktım erkek gösteriyordu oğlum olcak. Annemin 5 kızı wardı kendi doktoru 2005 senesinde o çin takvimine göre uygulayıo hamile kaldırttı oğlu oldu. Bizede o doktor öğretti çin takvimini 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
yba Benim çevremdeki herkeste doğru çıkıyor. Bende Çin Rus Japon her takvim kız gösterirken cinsiyetimiz erkek :) 👶🏻
Alyabebekk Post’u okuyunca merak ettim yaptım bende 😂 hesap doğru 👍🏻 Kızım olcak Allah nasip ederse, sonuçta kız çıktı belki de tesadüf olmuştur 🤗🙈
Figennn Turkan90 Şimdi bnde baktımda bende tuttu 😁 kızım olucak Allah nasip ederse👧🏻 Çin takvimindede kız dedi
Hazalll2 Turkan90 çin takvimi,Rus takvimi hepsine baktım kız çıkmıştı.hatta kuzenim var hesaplayıp kan uyumuna göre Rus takvimine bakıyo,kime baktıysa doğru çıktı..benimki haric😂sonuç oğlum oluyor😊