DevriminAnnesi Evetttt Hanımlarrrr 00:00 itibari ile 37 ye girdik.. sizler kaçıncı haftadasınız? Nasılsınız, nasıl hissediyorsunuz? 🥰🥹 günler geçmiyor gibi geliyor
enesayazmoom DevriminAnnesi bizde 37 olduk 🥰💟 sabah yatış var pazartesi sezeryan olucam Allah nasip ederse oğluma kavuşacağım
songulegehan DevriminAnnesi DevriminAnnesi 33+4 zaman geçmiyor gerçekten bı an önce oğluma kavuşmak istiyorum. Kolestaz nedeni ile aşırı kaşıntı yaşıyorum Zor bir hamilelik ama inşallah bebeimi kucağıma alinca herşey geçecek 🙏🤗
agylik Biz de 37 olduk.💙 Ay ağırlaşmış hissediyorum artık ben 😅 çatı ağrısı var bende bir haftadir sizin nasıl geçiyor? Her geçen gün heyecanım artıyor 💙 Sağlıkla kavuşalim inşallah bebişlerimize 🥰 DevriminAnnesi
DevriminAnnesi enesayazmoom Ayy maşallah 🥰🤲🏻 Sağlıkla kavuşun inşallah benim salı günü çatı muayenem var ondan sonra belli olucak oğluma ne zaman kavuşacağım 🤍
Ftmmma enesayazmoom sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alın inşallah bebeğimizi 🌸 bilmediğimden soruyorum yatış olduğu gün olmuyor mu sezaryen. Bi kaç gün önce mi yatış yapılıyor
DevriminAnnesi songulegehan Rabbim yardımcın olsun,şifa versin inşallah .. nasıl bişey belirtileri neler acaba çok zorlanıyor musun 🥹🥰
Aydanur24 bhrckkk bende şu an 35+6 yım salı günü sezeryan günü belli.olacak muhtemelen 12 si olcak 😬 ikiziz o yüzden daha erken sanırım
DevriminAnnesi agylik ayy valla ağırlaşmak ne kelime.. ağrısı,yalancı sancı kesin doğurcam diyorum tık yok 😄🫣🥰 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🥰🤲🏻🤍
enesayazmoom DevriminAnnesi hayırlı doğumlar olsun inşallah sizede bizim ilk doğum sezeryan olduğu için buda sezeryan oldu. Birde sancılar im çok arttığı için doktor rahim yırtılması olmasın vs diye erken almaya karar verdik ciğer geliştirici ignemi 33. Haftada oldum umarım kilosu vs iyi olur da kuvez de kalmayız alır oğlumu gelirim dualarınızı bekliyorum
TeoMom DevriminAnnesi 37+5 oldum bende perşembe günü olacak doğumum sabırsızlıkla bekliyorum minik oğlumu haftalar geçti ama günler geçmiyor 🤭
agylik 37 +larda doğuracak arkadaşlarımızı duydukça iyice heyecanlandım ben 🤩 benim de salı muayenem var bakalım neler diyecek doktorumuz 🤗 sağlıkla kavuşun inşallah yavrunuza 🥰👣 TeoMom
enesayazmoom TeoMom 1 gün kaldı benim de inanın aylar geçti ama şu bekleyiş kadar sabırsızlanmadim 🙄 pazartesi yi bekliyoruz bakalım inşallah küveze girmez 😔 tek endişem o
songulegehan DevriminAnnesi vücudunun her yeri uyuz gibi kaşınıyor şuan da bile kaşınma var 2 gündür daha çok şiddetli olmaya başladı ilaç krem kullanmama rağmen geçmiyor
hambostanimEymen DevriminAnnesi 38+2 olduk 16 Aralık tahmini doğum tarihi 12 günümüz kaldı 40 haftamızın dolmasına 🥰🥰💜
DevriminAnnesi enesayazmoom Rabbim korusun bebişini inşallah küveze girmez seninle birlikte evde kollarında olur 🥰🤲🏻🤍
DevriminAnnesi enesayazmoom Rabbim korusun bebişini inşallah küveze girmez seninle birlikte evde kollarında olur 🥰🤲🏻🤍
DevriminAnnesi mavininhertonuu her gün ha doğdu ha doğacak diyorum tık yok 🥰😄 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🥰🧿🤲🏻