Perafeda Adete 10 gün kala Kanda negatif çıkması normal mi kızlar basına gelen varmı pozitife döner mi
Aslii35 Perafeda canım çok normal çıkmaması çok erken vermişsin ben adete 4 gün kala kan verdim çıkmadı daha sonra adetten 1 gün önce idrar testinde pozitif çıktı kan verdim orda belli oldu yani sana tavsiyem adetinin üzerinde 10 gün geçsin öyle test yaptır yoksa ben erken öğrendim şimdi iki günde bir kan verip yükseliyor mu diye takip etmek zorundayım ve bu çok yıpratıcı bir durum psikolojim alt üst oldu
Perafeda Sinemekee bu ay istiyoruz die hiç korunmadık yumurtlama gününüde değerlendirdik. Suan tam adetime 4 gün var ve suan sağ kaşığımda değişik sızıntı gibi bişey var kaşığımda adet olacak gibi agrı ama tarif edemiyorum sağ kaşığımdaki o sızıntıyı ilk kez yaşıyorum
Perafeda Aslii35 teşekkür ederim bitanem kan verdiğimde yumurtlama üzerinden 7-8 gün geçmişti. Bazıları da az da olması çıkması lazımdiyor. Teşekkür ederim 💖
Aslii35 Perafeda bu zamana kadar çıkardı öğrenirdin diyenlere aldırma dediğim gibi adetinin geçmesini bekle kuzucum en azından senin için daha iyi olur bende aceleci davrandım öğrenmek iin şimdi keşke acele etmeseydim diyorum 😂😂
arirangg Perafeda Pozitif çıkması mucize olurdu canım. Adete 3 gün kala kanda öğrenebilirsin düşük bir değerle. İnşallah istediğin gibi olur🥰 ama beklemekten başka çare yok🥰
Adacan Yumurtlama olsa rahme düşmesi zaten 3 ile 6 gün içerisinde oluyor diyelim 5 günde oldu 2 kat artış başlıyor ordanda en az bir 5 gün oluyor Yani toplamda minimum 5 üstüne çıkması 10 günün geçmesi demek Minimum 10. Günde öğrenebilirsin
inci_tanesi Perafeda Ben 5 gün kala kan verdim negatif çıktı sonra çubuk test yaptım adet tarihim gectikten 5 gün sonra hemen çıktı 31+2 çok şükür
arirangg Perafeda Hayır yumurtlamanın 12. Günü beta hcg kana yeni geçmeye başlar. Bu nedenle kesin öğrenmek için en iyisi 14. Günü beklemek. Yani adet gününü beklemek. Benim adete 5 gün kala beta hcg değerim 0 çıkmıştı. 3 gün kala 3’e yükselmişti. Sonra arttı zaten. En güzeli adet gününü beklemek veya çok sabırsızsan adete 3 gün kalayı kesinlikle beklemelisin. İnşallah gönlüne göre olur
inci_tanesi Perafeda Kasik batması vardı sol tarafıma yatamamistim bir hafta kadar ama ilk gebeligimde hic anlamamistim bu surecte sabirsiz oluyor insan ama beklemek lazim
Perafeda Aslii35 ay askm ne bilim ben yumurtalnın 6 veya 7 gibi kan testi yaptırdım gerçi doğru daha döllenecek yerleşecekte iki günde olacak hali yok bende bende bi alemim işte 😝🤭😂
arirangg Perafeda Canım aceleden öyle yapıyoruz hep, bekleyemiyoruz 😀 ama ben öğrendim, kendime beklemem gereken tarihi şart koşuyorum ve bekliyorum. Anladım ki adet gününü beklemekten başka çare yok 😀
Aslii35 Perafeda insan merak ediyor anlıyorumm senii 😂 sadece azcık sabır sonrası selamet olur inşallah 🙏🏻 bu arada kasık ağrısını sormuşsun ya benim ilk kasık ağrısıyla başladı şuan hala devam ediyor ve göğüs hassasiyetim ilk belirtisiydi.