Ali-Kaanin-Annesi Minikkedisila teşekkür ederim Instagram kullanmiyorum ama Google’dan bakayım bir 😅❤️👼🏻
Sule9191 Ali-Kaanin-Annesi Çikolata Atölyesi var google yazınca ilk çıkan ben oradan aldım ve lezzetide efsane güzel öyle uyruduk değil tavsiye ederim
inci_tanesi Ali-Kaanin-Annesi Çikolata deposundan aldım ben çok memnun kaldım cikolatasi gayet taze lezzetli idi kargoda çok hızlı geldi
nilayakinci Ali-Kaanin-Annesi melodi sayfasından yaptıracağım https://www.melodicikolata.com/isme-ozel-kiz-bebek-cikolatasi-no
Rukiye24 Ali-Kaanin-Annesi bence etrafınız da illaki şekerlemeci vardır onalrdan alın tatları çok kötü oluyor internettekilerin ben 200 adet 1,5 kg yani çikolata aldım 300 e tadı çok güzel etiketinide yaptırdım matbaya
usenmedimyaptimbirvelet Motherbabys merhaba bende 50 adet çikolata isimli kutu ve ayıcıklı çikolataların fiyatını sordum 360 tl dedi😐 pek emin olamadım siz sipariş ettiyseniz kaliteli geldi mi taze mi çikolatalar
Motherbabys usenmedimyaptimbirvelet Merhaba ürüne göre değişiyor olabilir fiyatlar.50 isimli çikolata 50 draje isimli kutuda geldi evet tazeydi ☺