Ali-Kaanin-Annesi Hanımlar bebek çikolatası alacağım yerler var mı internetten bakıyorum ama istediğim gibi bir ürün yok 🤷🏻♀️ Metal kutu ve kişiye özel olmasını istiyorum. Nereden alabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim ❤️👼🏻
Motherbabys Ali-Kaanin-Annesi Vip bebek çikolatası sayfası instagramda ben oraya yaptırdım metal yuvarlak kutu 50 isimli cikolata 50 draje 280 TL fiyatı
Melike658 Ali-Kaanin-Annesi canım ben 3 gün önce Çiçek sepetinden dila çikolatadan görümceme gönderdim tadı çok güzelmiş bi incele istersen
Ali-Kaanin-Annesi serycckdl çikolatası iyi mi yoksa bayat mı olur hiç bilemiyorum trendyola da pek güvenemiyorum alışveriş yaptığim zamanlar geneli defolu yabda beden olarak farklı geliyordu tek tük eşyalar tam anlamı ile güzel geldi 🤷🏻♀️
serycckdl Ali-Kaanin-Annesi doğru belki iyi çıkmayabilir canım emin olamadım, instagram da flan sayfalara baktın mı orda belki daha iyi olabilir 🤔
Ali-Kaanin-Annesi serycckdl hiç bir sosyal medya kullanmıyorum canım Google tarafından bakıyorum bende bulamadığım için sormak istedim ☺️
Melodie Ben kuzenim doğarken Hacı Şerif’ten yaptırmıştım. Çok güzel ve tazeydi. Şimdi kızımın doğumuna yaptıracağım
Ali-Kaanin-Annesi Melodie baktım m begenemedim açıkçası 🙁 sizler aldıysanız öneri olarak duymak istedim pek beğenmiyorum herşeyi nedense 🤷🏻♀️
Gulo0106 esena13 kutunun görselini paylaşma şansınızı var mı baskısını merak ediyorum bende sipariş vericem de
usenmedimyaptimbirvelet Motherbabys merhaba bende 50 adet çikolata isimli kutu ve ayıcıklı çikolataların fiyatını sordum 360 tl dedi😐 pek emin olamadım siz sipariş ettiyseniz kaliteli geldi mi taze mi çikolatalar
esena13 Gulo0106 https://imgyukle.com/i/JOEUtq Çikolata deposundan, çikolataların tadı da gayet güzel
Minikkedisila ![ Yeni yaptırdım Pelit marka çikolata en pahalı ve kalitesi markalardan birisi Pelit. İnstagram bebekcikolatacisi
Ali-Kaanin-Annesi Minikkedisila teşekkür ederim Instagram kullanmiyorum ama Google’dan bakayım bir 😅❤️👼🏻