Asliamine ben hamilelik öncesinde de kilo pcos insülin direnci hormon bozukluğu falan yaşadığım için hep diyetle geçti ömrüm desem yeri senelerce diyetisyenlere gittim hep kilo vermeyi bir yerde bıraktım çünkü doymuyordum gözüm hep aç kalıyordu şekerim sürekli düşüyordu 6 öğün verdikleri için sonra ketojenik beslenmeyi duydum öğrendim araştırdım onu yapmaya başladım ve aralıklı oruç doktorları dinledim ve denemeye başladım gerçekten 2 öğün yemek ve ekmeği meyveyi pirinci çıkarmak biiznillah bana çok iyi geldi elhamdülillah sonra direnç düşmeye başladı hastaliklarim da düzelme oldu ve ben anladım ki açlık şekerin ilacı ve şekeri yükselten seylerden uzak durmak tabiki sonra hamile olduğumu öğrendiğimde kilom da var bir de düşük yapmıştım daha önce onu insülin direnci sebebiyle olabileceğini söyledikleri için hiç aykırı bişey yemedim ekmek pirinç vs makarna arada yiyordum çıkıp yürüyordum aynı şey olur korkusuyla marketten hiçbir şey yemedim ve ya tek öğün yaptım ya da 2 öğün oda şekerimi çok dengeledi biiznillah öyle inanıyorum o yüzden çok sık yeme açlık hem sana hem bebege çok iyi geliyormuş bunu bir ebeden duymuştum bebek zaten senden alıyor alacagini