Likayolcusu Mavikalem evet doğru aslında yan yana keseleri yapışık nerdeyse ama ikisi bir görsele sığdıaramıyırlar galiba
Mavikalem Likayolcusu Biri kız biri erkek gibi 🥰 Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
Likayolcusu Mavikalem Amin inşallah 🥰🥰 öğrenince yazıcam bi sorun çıkmadığı sürece cinsiyete kadar muyene olmuycam öğrenince buraya yazarım 🥰
Skn23 Likayolcusu 12. Haftada cinsiyet organları oluşmuş oluyor . Bu haftada cinsiyet belli olsa dahi gözle görünebilir birşey mümkün değil canım biraz daha beklemen lazım 😁
Likayolcusu Skn23 sağlıklı olsunlar ben ikisi aynı cinsiyette olsunlar istiyorum 🥰 ikiz oldukları 10 metreden belli olsunlar 😃 benim hayalim di ikiz çocuk sahibi olmak 🤲🤲
Likayolcusu Skn23 çok isteyince oluyormuş ben çok çook istiyordum hep de dua ediyordum 🤲🤲 size de nasip olur umarım
Likayolcusu Skn23 teyzem tek yumurta ikizleri var ablamda çift yumurta ikizlerni düşük yaptı var galiba genetikte 🥰
Likayolcusu Skn23 evet ama tek yumurta ikizleri genetikten olmuyor çift yumurta ikizleri genetikte olması lazım