Likayolcusu  İnşallah resim yükleyebilmişimdir sadcee merak ediyorum lütfen linçlemeyin düşük riskim vardı yeni atlattım zaten moralimi bozmayın 😊😊
Likayolcusu Likayolcusu @esmerella37 @Hamidevahap keseye göre cinsiyeti tahmininiz nedir 🥰 ikizlerime bir resmi iki kez yüklemişim yanlışlıkla 😃
Sahinzeynep 8 hafta cinsiyet için çok erken . En erken tahmin 12.hafta da . Organları anca oluşmuş olur
Likayolcusu Bebekliannee ayy çok heyecanlı sağlıklı olsunlar 🥰🥰 çatlıycam yaa 14/15 haftayı bekleyene kadar 😃 saolun yorumunuz için 🌷🌷🌷
Bebekliannee Likayolcusu daha önce burda ikiz birine . Bir kız Bir erkek demiştim . Cinsiyeti de öyle çıktı . İnşallah seninde öyle olur 😀
Likayolcusu Bebekliannee hatırlısı olsun ben aslında ikisini aynı cinsiyet olmasını isterdim kız erkek olunca ikiz oldukları çok belli olmaz 😃 aynı giyinsinler 10 metreden ikiz oldukları belli olsun benimhayalimdi çook dua ettim ikiz çocujlarım olsun diye 🥰🥰
Leilani Likayolcusu daha o kadar küçükler ki hiç anlaşılmıyor beklemekte zor ama zaman çabuk geçiyor merak etme 😄 içimden nedense bir kız bir erkek geçti belki tutar 😅
Likayolcusu Mavikalem yok çift yumurta ikizi keselere dikkatli bakarsanız farklı keseler biri diğerinden 2 gün büyük 🥰
Mavikalem Likayolcusu Biri kız biri erkek gibi 🥰 Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻