DamLa_s KumsAlyaa hiss ettikten sonra peşinden ayrılmıyacak🤣🥲 benimki şimdiden papucumu dama attı oğlum oğlum geziyor ortalık ta
KumsAlyaa DamLa_s Novamom_ miracyusufveberilmoms Kevserb123 ecemsuuuuu hukukcuanne_06 darısı başımıza kızlar inş yakın zamanda hisseder 24. Haftayı bekliyorum bakalım artık hayırlısı olsun 😂😂
DamLa_s KumsAlyaa hiss ettikten sonra peşinden ayrılmıyacak🤣🥲 benimki şimdiden papucumu dama attı oğlum oğlum geziyor ortalık ta
miracyusufveberilmoms KumsAlyaa 23de başladı kızımda oğlumda son aylara kadar hissedememişti yakalamıyorduk 😄
Kevserb123 KumsAlyaa eliyle hissetmesi daha zorda benim eşim kulağını koyuyo karnıma yüzüne tekme atıyo 😂 31 deyiz henüz eliyle hissedemedi
ecemsuuuuu KumsAlyaa 30 da canım ama nezamn elini koysa duruyo bebiş hemencik🥰☺️oyuzden yakalamak biraz zor
hukukcuanne_06 KumsAlyaa 21.haftada hem de tam Kadir gecesinin gündüzüydü ayrıntılı ultrasondan gelmiştik bi deneyelim dedim elini koydu ve hissetti çok özel bi andı hiç unutamadım 😍
hayalperest2310 KumsAlyaa 20+3 te hissetmişti neyse ki hissediyor neden hissetmiyorum deyip duruyordu 😂😂😂