KumsAlyaa 1Gunes 23. Haftadayım 1hafta daha bekleyeyim canım belki hisseder hergün ben neden hissetmiyorum diye söyleniyor 😂
1Gunes KumsAlyaa ben ilk 22. Haftada hissetmeye başladım eşim ise 24. Haftadan sonra hissetmeye başladı.
DamLa_s 16 hafta da pıt pıt ben hiss ettim 16 haftanın sonunda eşim elini koyduğunda oda pıt pıt hiss ediyordu 😅 şimdi 24 haftalığız baya hiss ettiriyor
DamLa_s KumsAlyaa hiss ettikten sonra peşinden ayrılmıyacak🤣🥲 benimki şimdiden papucumu dama attı oğlum oğlum geziyor ortalık ta
DamLa_s KumsAlyaa hiss ettikten sonra peşinden ayrılmıyacak🤣🥲 benimki şimdiden papucumu dama attı oğlum oğlum geziyor ortalık ta
Novamom_ KumsAlyaa 23. Haftayı geçerken bi iki kere denk geldi sdece şuan 24. Haftamdayım zaten bende geç hissettim yani 21. Haftada falan hissettim bende
Novamom_ KumsAlyaa 23. Haftayı geçerken bi iki kere denk geldi sdece şuan 24. Haftamdayım zaten bende geç hissettim yani 21. Haftada falan
KumsAlyaa DamLa_s Novamom_ miracyusufveberilmoms Kevserb123 ecemsuuuuu hukukcuanne_06 darısı başımıza kızlar inş yakın zamanda hisseder 24. Haftayı bekliyorum bakalım artık hayırlısı olsun 😂😂