Semaaaa1 Prensin_annesi12 bizde uygulamaya göre 37 doktora göre 38. Haftadayız. Hareket edemez hale geldim nerdeyse 🤣 ama benim bebişin maşallahı var çok çok hareketli. Bazen sağ tarafımdan göbeğim şişip sertleşiyor normal mi acaba bu sanki poposunu dayamış kolunu cıkarmıs gibi yapıyo sonra sevince geçiyo 🤣bazende sol tarafta aynısını yapıyor falan
hambostanimEymen Prensin_annesi12 38+2 olduk 1 cm açıklık ile makat geliş bekliyoruz keratayı aşırı hareketli. 36. Haftada doğum pozisyonuna geçmişti 37 haftalık olunca tekrar dönmüş halâ da yukarıda başı poposunun üstüne oturuyor beyfendi 😂😂
FaDo0608 Prensin_annesi12 38deyim sanki bu hafta gelecek hissi var içimde 😂 gecede asla yatamadımm hem sırt ağrısı hem bel ağrısı hem kasık ağrısı pazartesi nstye gircem tekrar bakalım ne çıkcak 😂
Oznur663 Hiç bir belirti yok sabah biraz korkuttu beni hareketleri azaldı az hareket edince hastaneye gittim nst de ilk biraz kötü çıktı sonra ikinci nst de düzeldi sizin bebisin hareketleri nasıl
Prensin_annesi12 Oznur663 iki gündür bende çok fazla hareket etmiyor ama normal yeri daraldı artık zaten hareket ettikçe canımi acıtıyor tez vakitte dogsunlar insallahh saglikla
Seymona1 Bende 39 oldum geleceği yok hiç bir belirti yok sadece 2 buçuk cm açılmam var öyle bekliyoruz 😅😅
Birannecikkkkk Semaaaa1 aynen öyle bizde de durumlar çok hareketlendi maşallah. Pozisyon almaya çalışıyorlar heralde :)
Seymona1 Prensin_annesi12 bebek karnımda toplanıyordu ama acı ağrı yoktu meğerse o toplanma kasılmaymış demekki o belirtiydi :) bende anlamadım
Prensin_annesi12 Yagmr05 normal doğumda sağ tarafına poposunu dayıyor olabilir benimde öyle oluyo soldadaelleriyle yırtıyor sanki
Bebemm hambostanimEymen ya benimde kiz 27de dogum pozisyonundaydi 34te gittimde makat oldugunu ogrendim 37.6 hala makat.
Prensin_annesi12 FaDo0608 bende gelecek diye hissediyorum umarım gelir artık uyku haram yatmak yok oturmak yok ayakta durmak yok ödem oldu artık vücut ne yapacağımı şaşırdım
FaDo0608 Prensin_annesi12 ay ever yaa iyice kısıtlandım kendi bedeni insana ağır gelebilirmi diyodum gelebiliyomuş
Mrvtprk Prensin_annesi12 38+2deyiz. Her an gelebilir diye bekliyoruz. Dua edin rahat geçsin dogumumuz 🥹
Betulll19 Mrvtprk Tek duam o zaten sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla kurtulalım hemen son günler geçmek bilmiyor sanki kasiklarimdan cikacak gibi sürekli Alt tarafta baskı var 37+3 uz ☺
karadenizdebiraile Mrvtprk sizin Nst nasıl çıktı en son muaneyenızde birde doktorunuz ne zaman çağırdı kontrole 🙈