Arzu21 Selam kızlar 👋🏻 37+6 haftalık hamileyim dün doktor kontrolüm vardı kordon iki tur boynuna dolanmış ve ters duruyor doktorum riske atmayalım çarşamba günü sezeryana alalım dedi bu durumu yaşayan var mı kordon çocuğa zrr verirmi inş bebeğime biley olmaz lütfen dua edin bebeğime 🙏🥺
Adacan Arzu21 bebek anne karnında zaten nefes almiyor önemi olan kordonun kördüğüm olmaması yani herhangi bir risk değil
QUEEN0888 Arzu21 Canımda bende de öyle ıkı tur dolanma.Bebeğın kafası aşağıda olsa da yan durmuş 🥺.Hiç anlamıyorum nası olucak.Hayırlısıyla kucağımıza alalım🤲🏻
Arzu21 QUEEN0888 seninki de mi ters duruyo bana sezeryana gün verdi 38+3 te inş kızıma kavuşacağım rabbim sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin inş🙏
Fahriye1937 QUEEN0888 bende de 2 tur dolanmış biz 22 haftalığız. Allah herkese sağsalim kucağına almayı nasip etsin
QUEEN0888 Arzu21 Benımkı kafası aşağıda ama pozısyon farklıymış yanı vajına kısımına kafasın sokmamış 😅böyle bişey söyledıler.O yüzden 80% sezeryan olucam
Arzu21 QUEEN0888 ama seninkisi az kalmış girecek gibi ama benimkinin kafası şuan miğdemin altında beni baya zorluyor bu durum hayırlısı olsun inş
Gebeyim35 QUEEN0888 benimde oyle sol kasıgıma dogruymus kafası ,dogum kanalına gırmiş demişti dr ama şimdide istedıgımiz pozisyon bu degıl kanalda degıl dıyor
coskunzerrin51 Arzu21 benim bebeğime de ters dedi doktorum. Kafası midemin altındaymış. Dönmezse bende sezeryan olacağım. 35+4 haftalık bu arada.
inci_tanesi Arzu21 Evet benim dolanmisti boynundan koltuğunun altından bide 15 saat suni sancı ile sancı çektim doğmadi kalp atışları çok yavaşladığı için sezeryana aldılar hemen doktor fark etmemis kordonların dolandıgini son anda fark edince sezeryan oldum bencede risk etmeyin hiç çok yorucu oluyor her iki doğumu bir arada yaşayınca doktorunuzu dinleyin
Arzu21 inci_tanesi iki doktorla görüştüm aynı şeyi söyledi o yüzden en erken sezeryan günü verdi hayırlısı olsun🥺
Aybukemom Arzu21 beniö bebeğimin de iki tur dolanmıştı sağsalim aldım kucağıma ama doğurana kadar bilmiyordum doktorum korkmayayım siye söylwmemiş