Esra0707 ayoLNolduYine canım bir gebenin günlüğü sayfasının gönderdiği ovulasyon testinin içindeki gebelik testleri de erken gebelik testi gibi çok net sonuç veriyor
ayoLNolduYine Papatya111 maşallah yumurtlama sonrası 10. Gün verdiniz demi. Bende 10 gün beklicem bakalım🙏
dtastan Ayezhanim hayır yapmadım doğru sonuç için beklemek gerekiyor diye düşünüyorum umutsuzluğa kapılmayın hemen
3kuzuAnnesiyim ayoLNolduYine 28 inde yumurtladım ve ilişki oldu 8 inde test yaptım . Yani 11 sonra ve cıktı
zeynozey ayoLNolduYine ayy aynı tarihlerimiz😅 26-27 yumurtlamamdı bu ay bende takibini yapıyorumm. Heyecanla bekliyorum bende:) inşallah bu ay güzel haberlerimiz olur😊☺️
Ayezhanim ayoLNolduYine yok sabah yapmıştım dün sabah şimdi az önce de yaptım saat sekizde çıkmadı biseyy 😢
Tucemsiiii Esra0707 ben de bugün ordan sipariş verdim. Ama birtürlü yumurtlama çatlama olayını anlamadım 🤭 fotograflara bakıyorum çoğu test silik bir tanesi net çizgi. Net çizgi olunca yumurtlama oluyor heralde değil mi
ayoLNolduYine Esra0707 evet elimde var bir tane benimde bundan, bakalım 10 gün sonra bende yapacağım da çıkmayacak o kesin 🙄
bsranur123 ayoLNolduYine kuzum bnmde yumurtlama 26 27 de catlama oldu bende nezaman test yapsam diye düşünüyorum
ayoLNolduYine bsranur123 üzerinden 14 gün geçmiş olması lazım diyolar en az. Bakalım hayırlısı inşallah
ayoLNolduYine Tucemsiiii evet c çizgisi t kadar koyu yada daha koyu olunca yumurtlama oluyo 😇 Bende aynı markadan denedim bu ay bakalım🙏