ayoLNolduYine Adete tahmini 12 gün var Yumurtlama günlerim 26_27 ve 28′inde de çatlama gerçekleşti. 5 gün oldu yani . Yumurtlama takibi yapanlara soruyorum kaç gün sonra evde test yaptınız pozitif gördünüz.
Tubatgn ayoLNolduYine 4 5 6 Haziran’dı 18 haziranda kan verdim ve öyle öğrendim en yüksek gün 5 hazirandı yani kanda çıkması için 11-12 gün geçmesi yeterli
3kuzuAnnesiyim ayoLNolduYine 28 inde yumurtladım ve ilişki oldu 8 inde test yaptım . Yani 11 sonra ve cıktı
zeynozey ayoLNolduYine ayy aynı tarihlerimiz😅 26-27 yumurtlamamdı bu ay bende takibini yapıyorumm. Heyecanla bekliyorum bende:) inşallah bu ay güzel haberlerimiz olur😊☺️
Ayezhanim ayoLNolduYine evet canım bende yaptım ilk pik 27 Kasım’da oldu üstünden 7. Günü bugün 🤷🏻♀️
ayoLNolduYine Ayezhanim benimde 27 si pik yapmiştı. Çatlama sonrasını sayıyorum ben 5 gün diye 🙄 ayy umudum yok da yinede merak ediyorum tutacak mı diye birgebeningünlüğü sayfasından aldım inşallah uğur getirir
ayoLNolduYine Tubatgn anladım, açıkcası umudum yok ama yinede yumurtlama takibi yaptığım için ilk kez bakalım tutacakmı diye merakta kaldım doğrusu
Ayezhanim ayoLNolduYine canım inşallah ben de trendyoldan aldım benim pik 26 sında oldu 27 su bir gün sonrayı değerlendirdik diye ordan sayıyorum benimde pek ümidim yok bu ayda geçecek gibi de bakalım 🤦🏻♀️
ayoLNolduYine Ayezhanim hayırlısı olsun inşallah napalım olmazsa umutlar diğer aylara , pes etmek yok 🙏