buket_k Cbella ben de en net 20. haftada hissetmeye başlamıştım. Ama hıçkırdığını nereden anlıyorsun? Ben tekme mi atıyor, eliyle mi itiyor, hıçkırıyor mu ayırt edemiyorum :)))
Cbella buket_k ritmik oluyor çünkü şişip iniyor heo aynı ritimle ordan anlıyorum..ittiğinde geriliyor genelde karnım yada düzensiz tek eleride daha farklı ama hıçkırık hareketi uzun sürüyor ve ritmik oluyor ordan ayırt ediyorum 😊
Merve95 Ben suan 17.haftama girdim zayif biriyim 55 kiloyum dun ilk defa resmen vuru neresiydi bilmiyorum oyle kalakaldim hemen sirt ustu uzanip elimi koydum birdaha ayni seyi hissettim daha sonra durdu ve benim surekli sol kasigimda toplaniyo bazen sol tarafim taş gibi sisiyo sonra iniyo normal heralde oyle dusunuyorum 😊😊😊
Demetdemircioglu nilo81 ben 16da hafif hissediyodum ilk tekmeyi 17de yedim🤣karnimin zipladigini gorunce cok korkmustum 😂
Ilaydaile Ben 14te ara ara hissetmeye başladım şimdi 19+5im daha sık sık hissediyorum sanki böyle balık denizde dalgalanıyo gibi 😂😂
parasetamoll nilo81 19+3te hissettim tam anlamıyla nasıl mesela böyle gözlerini kaparsın sağ sol bakarsın öyle ya da yorulursun bacağın seğirir öyle. 23 civari sanırım dışarıdan fark ediliyordu. Gün geçtikçe daha çok anlam kazanıyor. Ama burada 7-8 de hissettim diyen duydum duymaz olaydım😂😂
Hayalvemasal00 nilo81 ben 18 haftalik hissettim canim. Pit pit kucuk tekmeler atiyordu. Simdi 31 haftaligim masallah yerinde durmuyo sancilarim bile oluyor korkuyorum bazen