deletedmom6295 nilo81 ben 13-14. haftalarda hissettim. ilk zamanlar sağdan sola kayma şeklindeydi hareketi sonra tekme ve taklalara geçtik 😀
Zeynep89 nilo81 cok guzell. Hele simdi oyle bir vuruyorki karin sekil degistiriyo ama elimin oldugu yere vurmasi konustugumda ilgilendigimde vurup hareket etmesi cok ilgin tarifsiz bi duygu. Hamilelik zaten hassas oluyor insan . Ilk oyle elime vurdugu zamanlarda hep gözlerim doluyodu 😆 artik alistim.36+4 olduk cunku 😄😄😄
Mnlya nilo81 19 haftamda hıssettım boyle gıdıklıyo gıbıydı tuhaftı genelde sabahları uyandıgımda ve aksamları cok nadır hıssedıyorum 20 haftalıgım suan
Aybukealtintas nilo81 ben de ilk 17. Haftada hissetmiştim, farklı bir hareket oldugu için anlıyorsun zaten 🤗
Zeynep89 24 falandi sanirim benim .baya gec hissetmeye basladim. Ama ilk baslarda cok hafifti. Bide cok hickirirdii. Tam kasiklarimin oldugu yerden pit pit pit atiyodu kalp atisi gibi.
Seyma95 nilo81 şuan 19+4deyim ve 3 gündür hissediyorum çok hafif hafif çok değişik bi his birazda ürktüm doğrusu içimde bi bebek hareket ediyor çok değişik oldum çok da mutlu oldum 😇😍
Ozlemyilmaz Ben 16. Haftam biterken hissediyordum içimde kelebek çırpınışları gibiydi. Arada pıt pıt atıyordu karnım. Doktorum çok erken dersi 20.haftadan önce zor derdi ama ben anlıyordum hissediliyordu. Şimdi 38.haftadayız karnım yamuk yumuk şekilde 🤩
Mrverh Bende 20.haftada hissetim şuan baya vuruyor yani ilk hissettiğim de kalbim duracak gibi oldu çok heyecanlandım şimdi ansızın hızlı hareket ettiğinde de öyle oluyorum 😊 23 +3 haftalığız şuan 🤰
Ceylan1234 nilo81 ben 17 haftamda hissettim çok farklı duygu sürekli elin karnında hareketlerini hissetmem için rabbim isteyenlere nasip etsin
ikizlerimveannesi nilo81 doktorum en net hareketleri 20 de hissedersin demişti 18.haftada çok hafif hissetmeye başladım ama gerçekten net bir şekilde 20 de hissettim sonra giderek şiddetleniyor 😌
Blackmelody Meyve yiyip Sırt üstü yatip bekliyordum saatlerce beklediğim oldu pıt pıt vuruyordu 18.haftamda hissettim bu şekilde :) sırt üstü yatıp onun vurmasını bekle göreceksin vuracak eğer kilolu biri değilseniz daha çabuk hissedersiniz.
Cbella Benim ilk gebeliğim kilomda var ama 17. Haftadan sonra içerden çok haff kıpırtılar hissediyordum ama etraftan 24 ten önce hissedemezsin dedikleri için bebek değildir diyordum sonra 20. Haftada gece yatarken bebeğimin hıçkırıp karnımı şişirip indirdiğini görünce anladım bebeğim olduğunu.bence 20. Haftada net hissedersin 😊
buket_k Cbella ben de en net 20. haftada hissetmeye başlamıştım. Ama hıçkırdığını nereden anlıyorsun? Ben tekme mi atıyor, eliyle mi itiyor, hıçkırıyor mu ayırt edemiyorum :)))
Cbella Ve tabiki çok güzel bir his bebeğin her hareket ettiğinde sana ben burdayım anne sorun yok diyor 😊