Gozde1225 buseyldz00 arkadaşım. 2 hafta önce 7900 TL’den doğum yaptı egepolde. Hiç 10-12 bin duymadım ben 🤷♀️ Bu gittiğimde sormayı düşünüyorum bende
buseyldz00 Gozde1225 yok şuan evet o fiyat ama ben Mayıs da doğum yapıcam nasipse yılbaşından sonra ve Mayıs’a kadar o kadar olur diye duymuştum 🤷
Meraklitaze Aysecan0335 Eger o dr dogumu yaptiracaksa tabi o ücreti ödemeniz gerek.Bende her gittigimde 375₺ mua ücreti ödüyorum.
Nurrr35 buseyldz00 bende atasağlığa gidiyordum son bir aydır egepole geçiş yaptım önerdiğiniz doktor var mı egepolde
buseyldz00 Nurrr35 Bülent Turgut Ay’ı tek geçerim gerçekten çok başarılı ilgili bi doktor ben ilk hamileliğimde de Bülent beye gitmiştim şimdide ona gidiyorum çok memnunum🌸
Burcuu105 Nurrr35 bende Bülent Turgut Ay’a gidiyorum kesinlikle tavsiye ederim çok güven veren ve işini iyi yapan ilgili bir doktor gözünüz kapalı güvenebilirsiniz
Burcuu105 buseyldz00 bende egepole gidiyorum geçen hafta arkadaşım sormuş egepol 14 bin yapmış doğumu ocaktan sonrada bu fiyattan devam edilecek demiş
Gozde1225 Burcuu105 benimde arkadaşım en fazla 10 gün oldu olmadı 8 binden yaptı doğumu. Şuan bende şaşırdım herkese farklı fiyat mı ? Benimde doğumum nasip olurda Mart ayında
Burcuu105 Gozde1225 evet öyleydi ama yeni yapilmis zam arkadasim öyle dedi vallahi yatış birimine sormuş bende cumartesi gidicem kontrole tekrar sorucam
limoncicegimFO Kelebeeekkk1 alışveriş e erkenden başlamak daha iyi canm bence başla cinsiyeti öğrenir öğrenmez yada ortak renkler alabilirsin