babysevgi Meloo35 ben kent hastanesıne gıdıyorum şuan bılmıyorum 2020 de ilk doğumum için 14 k ödemiştik toplam
buseyldz00 Meloo35 yanmışız biz ya , Egepol 10-12 bin Arası söyleniyor daha cesaret edip tam soramadım 😬
Gozde1225 Ceren3510 Karataş hastanesi nasıl 12 bin anlamadım ?? Ben o yüzden hastaneyi değiştirdim. 20 haftalık ve üzeri 14 bin 20 haftalık ve aşağısı 16 bin TL den satın alınıyordu en son 30 kasıma kadar üstelik 30 kasımdan sonra ne kadar oldu bilemiyorum … bence tekrar sorun
Ceren3510 Gozde1225 Benim doktorum dısardan geliyor.Daha yeni görüştük zam geldiğini fakat ben size ne soylediysem fiyat o sizi etkilemicek gelen zam dedi.
Gozde1225 Ceren3510 umarım öyle olur … hastane bu konuda berbat basından beri takipliydim onlar yüzünden bıraktım …
Ceren3510 Gozde1225 daha önceki hamileliğimde aynı doktorum bu sekilde söylemişti gelen zamdan etkilenmemistik oyuzden sknti olcagini düşünmüyorum.Hastanenin doktoru olmadığı için doktorun verdiği fiyat geçerliymis
Ceren3510 Gozde1225 ben doktor için mecburen o hastaneyi tercih ediyorum.Bi önceki dogumuma orda yapmıştım memnun kaldım bı sknti yaşamadım ama üstünden baya zaman geçti şimdi nasıl pek bı fikrim yok canım.
gizemakay Doktorum ayrı, can hastanesiyle anlaşmalı. Şu an 10250. Dogum ocakta görünüyor zam yansıtılcak mı bilmiyoruz 🫠
Gozde1225 buseyldz00 arkadaşım. 2 hafta önce 7900 TL’den doğum yaptı egepolde. Hiç 10-12 bin duymadım ben 🤷♀️ Bu gittiğimde sormayı düşünüyorum bende
Nurrr35 buseyldz00 bende atasağlığa gidiyordum son bir aydır egepole geçiş yaptım önerdiğiniz doktor var mı egepolde
Burcuu105 buseyldz00 bende egepole gidiyorum geçen hafta arkadaşım sormuş egepol 14 bin yapmış doğumu ocaktan sonrada bu fiyattan devam edilecek demiş
limoncicegimFO Kelebeeekkk1 henüz değil canm 1 ocak 20 ocak arası dedi doğuma 33 haftalıgiz biz sen kaç haftaliksin
Aysecan0335 Meraklitaze mrb bende ege ünv ege hocaya takipliyim ama daha yeni gebe olduğum için doğum ücreti konularına giremedik şindi bende msela ege hocada doğum yapcağım zaman en a 9 10 bini gözdem çıkartmalımıyım ? Her gittiğimizde özel gibi 300 tl veriyoruz bizde
Esiraa Dün Çınarlı hastanesi normal sezeryen farketmez 7.500 dedi ama yılbaşından sonra ne olur 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Meraklitaze Aysecan0335 Eger o dr dogumu yaptiracaksa tabi o ücreti ödemeniz gerek.Bende her gittigimde 375₺ mua ücreti ödüyorum.