Ness0 egemomss ben şu an insülin kullanıyorum 4 ünite vuruyorum ama yeteri kadar düşürmüyo siz kaç vuruyordunuz
egemomss Ness0 İlk bende 4 ünite ile başladım düşmeyince doktor kontrolünde 6 ile devam ettim düştü. Tabi yediklerime de dikkat ediyordum
Alimm-5 Ness0 Evet kuzum yani benim bebeğin genel durumu iyi olduğu için doktorum benlik Bi sorun şuan yok bekliycez ama endokrin doktoruna bağlı dedi benim şeker düşmediği için sen onunla konuş bana haber ver dedi yarın gdicem bakalım
Ness0 egemomss benim 4 üniteden düşmeyince dün 6 vurdum düştü doktora gitmeme daha var kendim böyle 6 üniteden vursam sıkıntı olur mu ki 4 ünitenin bi faydası yok
Ness0 Alimm-5 anladım canım benim de en son 27 haftalıkken gittim hiç bi sıkıntı yoktu bebek de suyun da falan şimdi 30+3 oldum bakalım bi kaç gün sonra gidicem doktora umarım iyidir hala her şeyi aniden suyunda artma oluyo mu ki ondan korkuyorum sadece
Alimm-5 Ness0 benim 24. Haftada su fazlalığıyla çıkmıştı sonradan suyu normale döndü Bi daha da artmadı canım korkma seninki de artmaz inşallah sağlıkla kucağımıza alalım 🙏
Sedam42 Ness0 bir haftadir hastane yatiyorum sekerden riske atmak istemedi burada duzenli gidiyor sekerim 37.3 de alicam dedi doktor yarin ins doguma gircem norml
Ness0 Sedam42 ay canım Allah kolaylık versin rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
hunilimom Ness0 gebelik şekerim çıktı ama takip ettim yüksek değildi hep 100 felan di en yüksek 119 ölçtüm 39+6 da normal doğum yaptım
Baby235 Aysenurozs Aysenurozs hem açlık hem tokluk sekerini nasıl ölçtürdünüz bana oxel hatsnaede sadece aclık sekerlı yaptılar seker yuksek cıktı bende tokluk sekerını tekrar kontrol ettırsem dıyorum o amacla sordum
Aysenurozs Baby235 şeker yüklemesinde hem açlık hem tokluk ölçüyorlar. Evde de kendim şeker aletiyle ölçüyorum