Halime90 Ness0 ben daha doğurmadım 35. Haftadayım ama 140 ı geçerse 37 de alırım demişdi doktorum . Takıp altndayım çok şükür iyi gidiyor
OzgeSrc Ness0 benimde vardi bu sebepten suyumda fazlaydi 39+4 sezeryan oldum ama sezeryan hesapta yoktu ani oldu..
Alimm-5 Ness0 Ben 35. Haftamdayım canım geçen hafta 38. Haftaya kadar doğumun başlamazsa ben alıcam dedi bebeğimin durumu suyu iyi ama ben şekeri düşüremedim pazartesi endokrin doktoru alınsın derse 38 de beklemiycek doktorum beni riske atmak istemiyor
Aysenurozs OzgeSrc su fazlalığı herhangi bir sorun oluşturdu mu acaba . Bende 29. Haftadayım gebelik şekerim var ama ölçüm yapıyorum normal çıkıyor hep. Dün muayenem vardı suyun fazla dedi o yüzden merak ettim herhangi bir şey önerdi mi doktorunuz
OzgeSrc Aysenurozs olusturdu malesef moralinizi bozmak istemem herkesin gebeligi farklidir. Son raddeye kdr normal dogum icin beklediler. Bebegin kafasi yerine kordonu geldi doktorun eline kaybediyoruz bebegi deyip paldir kuldur sezeryana aldilar 🤦♀️ cok sukur Allahima kizim iyi 3 bucuk yasinda
OzgeSrc almilakusunannesi hayir kullanmsdim. iste ona kiziyorum hem suyum fazlaydi hem gebelik sekerim vardi . Yani dogum aninda bebegi kaybetmeyle burun buruna geldik
Aysenurozs OzgeSrc hadi ya olmazsa ben direk sezeryan isteyeyim bir daha riske atmam biraz daha zaman geçsin de inşallah duruma göre tekrar konuşurum normal doğum sıkıntı oluşturacaksa sezeryan günü versin
Aysenurozs OzgeSrc peki sizin şekerleriniz yüksek çıkıyor muydu acaba bende gebelik şekerinden sonra hiç yüksek çıkmadı şeker
Aysenurozs Ness0 ben insülin kullanmıyorum sadece şeker yüklemesinde yüksek çıktı şimdi ölçüyorum gayet normal. Açlık 60-80 arası tokluk 100-120 arası çıkıyor
Baby235 Aysenurozs Aysenurozs hem açlık hem tokluk sekerini nasıl ölçtürdünüz bana oxel hatsnaede sadece aclık sekerlı yaptılar seker yuksek cıktı bende tokluk sekerını tekrar kontrol ettırsem dıyorum o amacla sordum