Tugcecv Bsragrkan ilk 3 ay kullandım ben. Vajinal yoldan. Ağızdan aldığımda aşırı mide bulantısı yapıyordu en güzeli vajinal kullanmak
Bsragrkan yusmer04 yusmer04 yok canım kanamam , öncesinde 13 haftalık düşüğüm var mart ayında . Şimdi de 5 haftalık hanileyim doktor küçük doz aspirin ve vajünal yoldan sabah akşam verdi de ondan canım
Tugba_23 Çoook kullandım:) ağızdan almaktan hem daha etkili hemde daha iyi . Ağızdan almak sersemlik uyku vs birsürü düzensizlik yaptı
kbrasahin Bende şuan kullanıyorum hafif bir lekelenmem var 2 gün önce başladım ilk başta hoş bir fikir gibi görünmüyor ama yan etkisi az etkinliği çok 💃
Belgiin Bende kullanıyorum kizlar neredeyse 1 aydır ve doğuma kadar da kullanacağımı söyledi doktorum
Nihal5337 İdrar yolu enfeksiyonum olunca doktor enfeksiyon bebeği etkilerse diye tedbiren verdi 1 haftadır kullanıyorum herhangi bir yan etkisini görmedim🎀
Bsragrkan Nihal5337 çok geçmiş olsun canım kaç haftalık hamilesin ben sadece düşük önlesin diye düşünüyordum
Tugba0133 Nihal5337 beraberinde enfeksiyon için bir ilaç kullanıyormusunuz aynı sızıntı bende de var 9 haftalığım
ecemsuuuuu Bsragrkan evet canım 33 haftalık oluyorum tam bugün .. 13.haftamda serklaj oldum daha önce 22 haftalık kaybim olduğu için .. ve serklajı desteklemek amaçlı 13 haftadan belli progestan fitil kullanıyorum ve iğnesini vuruluyorum
Sedamete Bsragrkan evet canım 30+2yim 14. Haftamda kanamam olmuştu sonra da bebek çok toplandığı için 36.haftaya kadar devam dedi başlarda 2 ay filan günde 3 taneydi şimdi gece yatmadan önce 1 tane vajinal alıyorum
Bsragrkan Tugcecv öyle mi , rahatladım. Kuzum ya. Sen neden kullanmıştın düşük tehlikesinden dolayı mı