AENN merhaba anneler. doktorum kontrollu doğum önerdi. yani 40 haftanın tamamına 10 gün kala, hastaneye gidicem, eger değerler yerinde olursa ve ya vücudum uygun olursa iğne ile doğum başlatılıcak. bu konuda ne düşünüyorsunuz? böyle doğum yapan oldumu?
A_syma AENN Planli suni sanci ile yatiştan bahsediyorsunuz sanirim. 40 a 10 gun kala dediginiz 38 tamamlaninca oluyor. Ancak suni icin kendi gelmeden 38i erken buluyorum eger mecburi bir durum yoksa. Ne sebeple önerdi. Mesela iri bebekse acele ediliyor genelde.
AENN Mervecimmmm bende bilemedim aslında, doktora güveniyorum bu ayri. sadece merak etdim boyle olanlar varmi diye
Nazendehanim A_syma Benim bebeğim minyonmus son haftalarda kilo alımı durabiliyor minyonlarda son haftaya kadar beklemeyelim çatı muayenesi yapalım o tetikler normal doğumu dedi bir de böyle bir şey var
Nazendehanim A_syma yani eğer çatı muaynesi tetikliyorsa suni sancı vermekten daha mantıklı geldi bana
A_syma Nazendehanim Tetikleme yapilabiliyor ama ise yaramadigida oluyor :) 42 de suni ile dogum yaptim. Ama son ana kadar beklemem icin bir sebep yoktu. Sıkı takiple bekledik. Sık sık cati muayeneside oldum. Gelmeyince gelmedi nazli kiz :)
Ceyo93 AENN kimi doktor mümkün olduğu kadar bekliyor bebeği strese sokmamak için 9ay dolmuş oluyor dedği tarihte keşke 9 ay 10 günü beklese benim çocuklarım 9 ay 17 günlük şuan ki gebeliğim 38+4 Hala bekliyoruz kendi gelsin dye ama sizin ve doktorunuzun bileceği bişey artık hayırlısı ile alın bebeğinizi kucağınıza inşallah
A_syma marnus Sabah 9 da yatisim yapildi. Tum islemler , hazirliklar ,suni fitil ( eger ise yaramasaydi serumdu ) , dogum ,dikis hepsi 5 bucuk saat sürdü. Guzel bir dogumdu. Nasip olursa 2. daha guzel olur insallah 😊
A_syma marnus Sabah 9 da yatisim yapildi. Tum islemler , hazirliklar ,suni fitil ( eger ise yaramasaydi serumdu ) , dogum ,dikis hepsi 5 bucuk saat sürdü. Guzel bir dogumdu. Nasip olursa 2. daha guzel olur insallah 😊
marnus A_syma pazartesi benim de suni sancı ile doğumumu başlatmak istiyor dr. 39+4 olcam o gün. Bebek kanala girmiş ama başı tam yerleşmemiş 41 e kadar beklesen bile grlmez boşuna bekleme diyor. Suni sancı için pek iyi şeyler söylemiyorlar ondan merak ettim🌸🌸
A_syma marnus Bence hic korkmayin. Evet kendi sancim gelse belki daha kolay olurdu. Bunu bilemiyorum. Ama korkulacak bir dogum yasamadigim icin 2. Dede suni olsa yok demem 😂 hatta dahami iyi olur acaba. Evden panikle ve sanci ile cikma duygusu nasil bilemiyorum. Doktorunuza guvenin 🌸 korkmayin
A_syma marnus Evet masallah 🌸 sancisiz ,acikliksiz direk planli yatis yapildi. Darisi herkese insallah 😊