gkcbrn iremsenpli11 çok teşekkür ederim 🙏🏻 duş olayını nasıl hallediyorsunuz? Kısa süreli oturmadan alabilirsin dedi doktorum bana. Suan en korktugum o🥲
Asyaninannesi58 gkcbrn yaptırmanıza sevindim geçmiş olsun. Serklaj bi güven veriyor insana. Benim de 22 de açılmam vardı ve doğumum başlamıştı kesesi vajinama inmişti. İttirerek serklaj yaptılar çok riskliydi. 34. haftamız bitti çok şükür. Serklaj sayesinde doğumdan döndüm ☺️
gkcbrn Asyaninannesi58 teşekkür ederim 🫶🏼çok sevindim sizin adınıza bende insallah o haftaları görebilirim. Serklaj olunca icim rahat etti en azından ama psikolojik olarak kötüyüm🙈 alışacagım elbet bu duruma hersey bebegimiz için🙏🏻
Beriiivan gkcbrn ikiz oldukları için 37. Haftada doğacaklar, evet gerekmedikçe kalkmayın ilk zamanlar çok afedersiniz ıkınmak bile riskliymiş, ayakta fazla durmak yok demişti bana
gkcbrn Beriiivan çok güzel sağlıkla gelsinler 🤲🏼 evet tuvalet harici kalkma dedi yemegide uzanarak yemeye çalışıyorum 🥲
Asyaninannesi58 gkcbrn çok iyi anlıyorum ben ilk bebeğimi kaybetmiştim 25 haftalıkken o yüzden bu gebeliğimde başından beri kaybetme korkum vardı. Rabbim bi şekilde sabrını veriyor inşallah günümüzü doldurcaz hep öyle düşün serklaj olduğum günden beri doğurmucam günümü doldurcam diyodum🥰