brcctmkl merhaba ölçtüğünüz cihazdan memnun musunız markası nedir
Gebelik şekeri olanlar yardımmm
Eda06 bende 22 haftalık gebeyim doktorum bebeğin suyunun fazla olduğunu şeker olabileceğini söyledi 2 hafta sonra yapılacak inşallah çıkmaz diye ümit ediyorum. Evde tansiyon aletim var düzenli tansiyon takibi yapıyorum ve genelde düşük çıkıyor baş dönmem göz kararmam falan bundan oluyor başka bir belirtim yok bakalım nolacak. Tansiyon takibi falan yapıyor musunuz
pamukprensesss hayır yapmadım canım ne şeker ne tansiyon. Zaten tiroid ilacı kullanıyorum pazartesi endokrin doktoruma görünecektim şekerde bakmasını söylücem. Hayırlısıyla bi doğursaydım ya ilk gebeliğimde manşallahım vardı bunda kullanmadığım ilaç kalmadı
Eda06 sağ salim yaparsın inşallah doğumunu canım sağlık ocağında kan vermiştim onda şekere de bakıldı mesela onda çıkmadı benim aynı sonucu verir mi kii
pamukprensesss zaten endokrin bakıyo şeker gibi şeylere doktorumda çok ilgili inşallah varsa çıkarda en azından ona göre bi yol izlerdim
Dediğin belirtiler bende vardı.. eskiden şeker testlerim normal olduğu için şeker yoktur sanıyodum ama yüklemede ortaya çıktı.. belkide sadece gebeliğe bağlı başladı bilmiyorum..
On call plus aldım trendyoldan.. hastane ile aynı ölçümleri verdi. Sabah açken ölç, ağzına ilk lokmayı attıktan tam bi saat sonra tekrar ölç..
Evde ölçüm yapmanda bi zarar yok..
Endokrin de hba1c/ üç ay ortalaması falan ister zaten … benim açlıklar yüksekti genelde, akşam iki ünite insülin olucam doğuma kadar..
Çözümsüz değil yeter ki erken öğrenilsin ve bebeğe geçmesin. Tedbir iyidir