Prens__annesi Yelkovan1 haha valla engelle diye benimle kavga ediyor ama yarın kendi iyi olur ben kötü olurum diye yapmıyorum
Minigim38 asilbabysmother anneannesi herseyi yaptı babaannesi sadece bebeği sevdi 🙄altın taktılar onada esim parasını vermiş ayıp olur diye öyle alıp takmışlar
Bebekliannee asilbabysmother bizde kimse kimseye birşey yapmaz yapmak zorunda da değil. Ha gönlünden kopar hediye ederler o ayrı o kadar
asilbabysmother Bebekliannee yooo bizlerde zorunlu. Silah zoruyla aldırıyoruz biz 😄 hanımefendi. Hediye olarak tabi ki. Baştan okursanız daha iyi iletişim kurabilirdik 😊
61lazkizi61 asilbabysmother bizde anane tarafı beşiği alır güçü neye yetiyorsa onları yapar babanne tarafı gönlünden ne geçiyorsa onu yapar
cigdeeemm Adel3 ayyynı biz 😂bebeğin altına sermelik örtü yaptırayım mı diye sordu sadece, o da 35. haftamda, sağ olsun 😂
Qnl asilbabysmother ilk torunun odasını halısını perdesini kıyafetinden tüm ihtiyaçlarını kızın ailesi yapar bizde
Yelkovan1 Prens__annesi Allaaa kocaya bak sen nerdesiniz siz bi iki takılsınlar kocanla kocam belki akıl fikir verir 😂😂
Beyza44 asilbabysmother bizde ilk torunun çeyizini ananesi yapar kılık kıyafet beşik bı de bebeğe hediye falan ama eşimle kayınbabam bırakmadı babam alsin odasını annemler kıyafet nevresim falan aldılar sadece kayınvalidem de kılık kiyafet aldi zaten odasını eşyalarını eşimle beğenip aldık tabi herkesin âdeti farklı bizde böyle oldu 💐
suelin asilbabysmother anneanne beşik falan alır diye duydum ama gecen kayınbabam beşiğini pusetini bebek arabasını aldi sagolsun Allah razı olsun Birini bin etsin Annem de küvet takimi falan alacakmış kismetse
1erkekkannesiiii asilbabysmother adet şart yok herkes istediğini alır genel olarak ama benim annem he rseyini aldı bebeğimin büyük eşyalarından küçük eşyalarına kadar ne varsa aldı heyecanlı ve almak istiyor sağolsun. Babanesi 1 iğne bile almadı. Cimri durumu var ama almıyor. Bu saatten sonra alsa da istemem zaten almasın