Betulkrbs20042022 [silindi] evet devam 🙂kan sulandirici devam ediyor ama diger ignelerimi 4ayda biraktik
[silindi] Betulkrbs20042022 benimde aynen öyle hatta doktorum kan sulandırıcıyıda bırak diyor ama ben korkuyorum
Betulkrbs20042022 [silindi] kan sulandirici ben hem.oksapar hem corospirin kullaniyorum hic birakmadik hatta gunde 2 kereye cikarmisti bi ara oksapari ama kisiye bagli benim.kan akisim.az oldugundan mecbur kullaniyorum
[silindi] Melekg ne zaman embriyoları dondurdunuz acaba bende sonra transfer ettirmek istiyorum Oğlunuz kaç yaşındayken? İkinci transferiniz oldu
[silindi] Betulkrbs20042022 aynı banada çift transfer edildi ama tek tutundu bizimde prensesimiz olacak inşallah 😍
[silindi] Betulkrbs20042022 doktoru dinlemek lazım ama çok zor bi süreç rabbim karşılığını versin inşallah sağlıkla kucaklayalım
Umutlu_mom [silindi] ben de 2 tane istemiştim ama yaş faktöründen dolayı 1 tane koydular keşke sizinki tutsaymış bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah
[silindi] Melekg benim de 2022 temmuzda dondurdu hemen 1 ay sonra 18.08.2022 de transfer inşallah sağlıkla kucağıma alırsam bitane daha transfer olacağım