Ayse3324 Ayse_4421 bence hiç korkma sende yaparsın allahın izniyle benimden biraz tansiyonum düştü ama normal hemen müdahale ediyorlar yanında anestezi uzmanı zaten devamlı seninle konuşuyor ki ben ufacık iğneden bile aklı çıkan biriyim hiç birşey hissetmedim şimdi diyorum korktuğuma değmezmiş inşallah seninde çok rahat geçer bebişte sende sağlıkla çıkarsınız 🥰
Abcd12 Ayse_4421 inan hiç bişey hissetmiyosun uyuşturma iğnesi falan hiç ağrımiyo beni konusturuken vurmuşlar hiç fark etmedim bile çıkınca uyuşukluk geçtiği zaman iki gün ağrım oluyor yatıp kalkarken biri tutması lazım bol bol yürü yürüdükçe iyi hissediceksin ilk yürüyüşte adım atamazsın ben iki kişinin koluna girdim öyle adım atttim ama yürüdükçe iyi olucak sakın ağrıyo diye oturma bol bol su iç benim hiç basim agrimadi 15 dk falan sürdü doğum hiç bişey hissetmedim konuşa konuşa doğum oldu
Kirmizibalik1 Abcd12 karna bastirma oluyomus yaptilarmi size de ☹️☹️☹️ bide bebegi çıkarırken bi video izledim cok cekstiriyorlar gercekten hissetmiyormusunuz. Sonrasindaki agrilsr nasil cok mu fazla sizlama gibi biseymi offf cok zor vallahi
Bellabells Ayse_4421 ya ameliyat sonuçta her türlü komplikasyona açık bir durum.ben eskiden korkmazdım anne olduktan sonra o korkular yüklendi otomatikmen. Operasyon sırasında yaşadığım şeyler var.sonrasında kalıcı olarak meydana gelen hasarlar var.ben kendi ameliyatımı acı açısından değerlendirirsem aşırı acı ağrı hissetmedim.ama bana etkileri çok.sol bacağım hep uyuşuk. Bunlar ameliyat sırasında sinirlerime hasar verdiler benim tahminim. Zorunlu sezeryan oldu benim ki. En azından 40 haftamı görseydim. Bir nişan bir sancı bişi olsaydı.karnım bile havada top gibi duruyordu.aşağı inmemişti. Eğer riskli bir durum yoksa gününü beklemeni tavsiye ederim.
Ayse_4421 Bellabells Bebekte bende saglikliyim şuan çok şükür şimdiye kadar bir sıkıntı çıkmadı sadece bende biraz kansızlık var onunla savaşıyorum ne yapsam da basaramiyorum
Abcd12 Kirmizibalik1 bastirdilar ama hissetmiyosunki iman korkcak bişey yok hiç bilmiyordumbile ben dogdunu bile anlamadım sesini duyana kadar
Bellabells Ayse_4421 en önemlisi bu zaten.siz sağlıklıysanız gerisi önemli değil. Benim son haftalar tansiyon yüksekliği başladı.günü bekleyemedik. İncir kaynatıp içiyorlar kansızlık için. Onu deneyin şekeriniz yoksa
Dark evin_bozkurt arkanıza çift yastık koyup yarı oturur sekilde, tam uzanmadan yani Hastanede yatak kalkıyor zaten eve gelince de başınız yukarıda olsun Böylece baş ağrısı olmuyor
Burculi_ Ayse3324 hunana çayını doktorunuz mu önerdi haftaya benim de dogumum olacak çantama koysam mi
Uykusuzana92 Doğumdan korkma ben tansiyonum fırladı 17 lere stresten korkudan . Boşmuş ayakların bacakların uyuşacak biraz sallanacaksın bebek çıkana kadar çekiştirecekler zate estetik dikiş hemen bitecek rahat ol doktorunla sohbet et valla bacım ben çok stres yaptım değmezmiş 😂 bal oğlum doğdu inanın ameliyat değil doğum sonrası çok zor uykusuz geceler bebenin ağlama krizleri falan 8 ay oldu deliksiz uykum olmadı
Kirmizibalik1 Uykusuzana92 dikisi hissetmediniz mi☹️☹️ birde sonrasinda karniniza bastiriyorlarmis kanama baslatmak icin o nasildi
Uykusuzana92 Kirmizibalik1 yok kızzz dikişi hiç hissetmedim inan bana dayanılmayacak ağrılar yok evet kanama bastırma kum olayı çok berbat ama öyle öldüm bittim yok ağrım var dedikçe fitili atıyorlar alttan ohhh ağrı sızı hemen kesiliyo 😂😂hiç korkma rahat ol bebeğine kavuşacağını düşün o ilk an öyle güzel ki ben ilk an kucağıma aldım sonra 11 gün Yoğum bakım küvezde kaldı solunum sıkıntısındanpğu bebekte oluyormuş çok zor günlerdi çok şükür atlattık spiral anesteziyle bi 10 tane daha doğururum da çocuk bakmak çok zor
Pinarbek Ayse_4421 normal dogumdan acil sezeryana alındım ve zaman geçtikçe keşke o kadar sancı cekmeseydim, günüm gelince gidip sezeryan olsaydım dedim, korkma ve girerken sakin ol nasil girersen öyle çıkarsın, yanında neskafe olsun narkozu rahat atlatırsın
Gkceko Ayse_4421 bende zorunluluktan sezaryen olucam ama normalden korkmuyordum bundan korkuyorum niye böyle oldu bilmiyorum 😞😞 Allah yardım etsin herkese 🤲🏻
Kirmizibalik1 Uykusuzana92 cok gecmis olsun allah yasatmasin evlatla imtihan.. ben suan daha anne olmadigim icin biraz bencilim sanirim kendi acimi dusunuyorum simdiden dogum gununu dusunuyorum spinali kesiyi dikisi o karna bastirmayi tek dusunduklerim bunlar. Kafayi yiyecegim en son 🤣
Uykusuzana92 Kirmizibalik1 doktoruna güven ben doktoru görünce ameliyathanede teslim etmiştim kendimi ki ben çok korkak bi insanımdır yani düşün ağlaya ağlaya girdiğim ameliyathaneden kahkalarla çıktım doğurdum sonunda diye 😂