Ayse_4421 Bence hiç korkmayin benim de dikkatimi bu ağrı acı hikayeleri genelde genel anestezi yapan annelerden geliyor o dikkatimi çekti ben spinal yaptım normal yapsam bu kadar rahat olamazdım. Cekistirme olayını bile hatırlamıyorum ben hemşireyle sohbet ederken birden doğmuştu oğlum. Mide bulantım bı anda oldu olmadan hemşire uyardı zaten çevir kafanı kus istersen saniyelik olup gecicek ama dedi cidden 2 saniye sonra anında düzeldi neden dedim bir ilaç veriyorlarmış o an tansiyon birden düşüp anında toparlanıyormus dikişi tık tık girip çıktığını anladigimi hatırlıyorum ama o esnada da biran önce bitsin bebeğime kavusayim telaşı vardı bende sonra 15 dakika ayilma odasında tansiyon ölçümü yapıldı sonra odaya geldim zaten uyuşuk olduğum için yatağa koyulmada falan hicbise hissetmedim 2 saat sonra yürüdüm 7 8 defa karnıma bastirttim ben akşam sonda çıktı ertesi gün taburcu oldum ilk andan itibaren oğlumla hep ben ilgilendim. Şimdi 3 yıl sonra tekrar spinal Olcam evet korkuyorum ama bu korku oğlumu bir daha görmezsem bensiz ne yaparsa birakti kendini sürekli Allah’ım beni oğluma bağışla diye dua ediyorum 2. De bebek odaklı değil 1. Çocuğun odaklı oluyorsun