Anneadayiozlem Nurellaaa06 malesef öyle benim geçmek bilmedi en başından beri doğuma planlanan 3 haftam kaldı erken doğacak ama yinede dün bugün hız kesmeden kusma devam artı olarak bide mide yanması da var
Nurellaaa06 Anneadayiozlem bebil sağlıklı gelsinde azaltmışsınız şükür canım doğumdada kolaylık versin rabbim 😊
550637 Nurellaaa06 48 kilo ile hamile kaldım bugün 37. Haftadayım 61 kilo yani 13 kilo aldım totalde 🥰
Maysaamoms5 Nurellaaa06 amin kuzum inşallah ♥️🥰 ay bende canım yaaaa bazen tribe giriyorum nedense bebiş kilosudur deyip geçiyorum doğurunca veririm diyorum ama ya kalırsa 😬
2kidsmoms YaseminBatrk sizin hep istikrarlı ilerlemiş bu sefer 67 ile hamile kaldım ama bulantım olmadı kaç ile doğuma gideceğim çok merak ediyorum
Aselsmoms Nurellaaa06 48 kilo ile hamile kaldım 57 olmuştum 27. Haftada şuan 30+6 olduk kaç kilo oldum bilemiyorum 🤣
Eliftass Nurellaaa06 63 ile hamile kaldım 90 ile doğum yaptım belki 91-92 bile olabilir 😅😅 doğum yapalı iki ay oldu 12 kilo gitti birşey yapmadan ama hala fazlası duruyor 😕
pnar-06 Nurellaaa06 verirsin canımm inan hiç sıkma canını😄☺️boşver bebekler sağlıklı gelsinler İnşallah ☺️ 🌸