Marygur Tugcegullll bazi doktorlar cildirtiyo insani banada neler neler dediler valla moralimi bozan olunca yetinmiyorum bi doktorla ikinci ucuncu doktora
Sedayznn Tugcegullll 1.2 idi banada ilk gittiğimde ikili testte 4.2dendi başka bir doktora gittim 1.2imiş ve ilk gittiğim doktor rezil bir doktormuş bilemedik 😞
Tugcegullll Sedayznn ikili test yaptırmadım ultrasonda baktı 1.7 dedi bilemiyorum ya inşallah kötü bir şey yoktur 😔 dua edin lütfen 🤲🏻
Semaburak Tugcegullll her dr bir olmuyo canım başka doktora gidip tahlilini yaptır ister dvelet ister özele, bence gayet normal kalınlık ultrasonda başka bişi görmüş olsa sana söylrmesi gerekir daha çok başındasın bu yüzden dr unu değiştirmeni öneririm
Tugcegullll Semaburak galiba öyle olacak yada haftaya kontrole gittiğimde iyice sorup her şeyi enine boyuna öğreneyim.
Semaburak Tugcegullll şuan test sonucuma baktımda ilk devlete gidiyordum 1.8 ölçmüş 12+2 de sorun yok demişti ama dr u beğenmedim dedim ben özele gittim aynı gün o 1.2 ölçmüş ve herşey normal dedi zaten 2.5 üstü sıkkntı kan testimde normal çıkmıştı
Tugcegullll Semaburak 1. Semaburak 12+5 te 1.7 çıktı sıkıntı dedi sizin 1.8 çıkmış 12+2 de sıkıntı yok demiş demek ki biraz içimi rahatlatmalıyım
Semaburak Tugcegullll aynen öyle hiç sorunlu bi değer değil başka dr a gitsen oda başka ölçer zaten ama senin dr çok karamsar ileride sıkıntı yaşayabilirsin başka dr araştır bence canım
Dodoveannesi Tugcegullll bazen anne karnında müdahale edilebilecek durumlar oluyor diye biliyorum. Siz yinede ikili testi yaptırın bence