minikannesiiii mrw32 yemekle alakalı olabileceğini düşünüyorum ben inanılmaz derecede tatli yedim halada çok istiyor canım qrtik tutmam lazım 😄
Bbilim118 minikannesiiii abartmayın 🤣 daha bebek gram kilo bile olmamış büyüdükçe normal olur kilosu en kötü 1-2 hafta önden gider oda normal
nutellaningizlitarifiyim minikannesiiii ben de normal istiyorum inşallah hakkımızda hayırlısı olsun 🌸🤲🏻🥰
teachervera minikannesiiii 25 de kızım 1 kilo idi doktor dedi normal 4 hafta ileride olması lazım iri bebek demek için demişti
iremcannn1907 minikannesiiii fazlası olsa ne gibi bi zararı olabilir? Hafta olarak daha erken zaten o normal haftasını yakalayabilir yada daha da artabilir bu sağlığını etkileyen bi durum değil ki. Neden takıldınız bu kadar?
minikannesiiii iremcannn1907 bebeğimin sağlığını etkilemicegini biliyorum sadece normal doğum istediğimden ve acaba artarmi kilosu endişesi var başka birseyden değil ☺
iremcannn1907 minikannesiiii benim de hep ilerideydi ve normal doğum diye direttim, 20 saat sancı çektim canım ama bebek 4 buçuk kilo doğdu ve evet sonuç olarak mecburi sezaryen oldum
Kiwi12 minikannesiiii kilosu sona doğru dengeleniyor ben mesela klasik 3600 doğuruyor yapım bunu kaldırıyor bu kadar oluyor galiba yani kızım 42 hafta da doğdu 3600 di ama.ultrasobda 4kusur göründü oğlum 37 haftada doğdu 3580 doğdu ama ultrasonda 4 gorundu