minikannesiiii Selam kızlar 25 haftalik gebeyim ve bebeğimin 200gr fazla kilosu var. Yediklerime dikkat etsem kilosu haftasına göre dengelenir mi? Ayrıca normal doğum istiyorum bu durumu yasayanlar deneyimlerini benimle paylasabilirlermi?
Ozlm0916 minikannesiiii 200 gramdan birşey olmaz benimki haftasına göre 10 gün ilerdeydi 300 350 gram fazlası vardı zamanla dengeye oturdu
Elif25 minikannesiiii 29 haftanîn icindeyim nerdeyse 750 gr fazla bebegin kilosu. Doktorum bir sorun olmayacağını söyledi. Kiloya fazla takılmamak lazım makinelerde tam ölçü vermiyor zaten
minikannesiiii SebnemRasit benimkide henüz birsey söylemedi ekstra birkaç tahlil yaptırdı ondan sonra söyler herhalde ☺
minikannesiiii SebnemRasit kac haftaliksiniz veya dogurdunuz mu? Dogurduysaniz doğum şekliniz nasıl oldu .
Ozlm0916 minikannesiiii düzelir düzelir merak etme hatta doktor bana sen bu gidişle 4 kilo doğurursun dedi 😅 3410 gram doğurdum 10 gün önden gittigini herkese dedim çenem durmadı nazar ettiler 😂 olsun saglıkla kavuştum bebegime şimdi baya kilo aldi kimseye demiyom artk
SebnemRasit minikannesiiii 36 olucaz pazar günü daha, doğum ne olacak belli değil inşaallah hayırla bebeğim kendi kendini 37 de felan getirir yoksa sezaryen gibi duruyor
mrw32 mrw32 maşallah evet biraz önde sanırım.benim 24.haftada 600 gramdi.ama o yemekle alakalı mi bilmiyorum.daha öncede 2 doğum yaptım biri 4 biri 4350 doğdu.tombis bebekler oluyorlar
minikannesiiii SebnemRasit Rabbım hakkımızda hayırlısını nasip etsin miniklerimizi sağlıkla kucağımıza alalim inşaAllah 🤗🤲
zeynepaylaipek minikannesiiii bebeğinizin kilosu normal bence ben 26 da gitmiştim bir kiloydu bana normal d edi önde vs cikmadi ilk kızım iki hafta önden giderdi hep kilosu öndeydi son haftalarda kilo alımı durdu dengelendi normal doğurdum
nutellaningizlitarifiyim minikannesiiii 33. Haftada geçen salı kontrolüm vardı 2710 kg iki hafta önde böyle giderse doğumumun zorlaşabileceğini yırtığın fazla olabileceğini söyledi doktorum tabi doğum şeklimiz henüz belli değil 40 a kadar yolumuz var ve denildiği gibi cihazda tam kilo çıkmıyor sağlıklı olsun da gerisi önemli değil kilolu bebek iyidir çabuk toparlanır 🙋🏼♀️
minikannesiiii nutellaningizlitarifiyim çok doğru herseyden önce sağlığı tabiki önemli ama doğuma kadar çok alırsa ben nasıl doğrayim tonton bebeği 😁 normal doğum istediğimden tabi
minikannesiiii mrw32 yemekle alakalı olabileceğini düşünüyorum ben inanılmaz derecede tatli yedim halada çok istiyor canım qrtik tutmam lazım 😄
hayalperest2310 minikannesiiii benim de on gün ilerde sezeryan olacağım için takmıyom bebeğim kilo alsın bari doktor da birşey demedi kilosuna iyi dedi
nutellaningizlitarifiyim minikannesiiii ben de normal istiyorum inşallah hakkımızda hayırlısı olsun 🌸🤲🏻🥰