keremalya1724 Goktugc Kağıthane de yeri şuan ücretini bilmiyorum malesef ama bende eltim de kendi senemizde gittiğimizde daha uygun fiyatlı idi diğer yerlere gore
Tugbakose-24 keremalya1724 meraba cnm nasıl ulaşabılırz doktra adres telefon bısey bılıyormusunz kagthanedı doktrun
keremalya1724 Tugbakose-24 papirus plazada Kağıthane de Google dan Fehmi yazıcıoglu diye aratabilirsiniz
Goktugc keremalya1724 peki ultrason kağıtları siyah beyaz mı yoksa renkli mi veriyorlar daha önce renkli olan için ekstra ücret talep ettiklerini duydum doğru mu acaba
Bsrfnr Goktugc bakırköy uzmanlar tıp merkezinde Rıdvan zeybek hocama yaptırdım çok memnun kaldım herşeyi detaylı anlatıyor resim vs veriyor. Fiyatı da diğer yerlerden çok cok uygundu, sizde bir telefon açıp öğrenin fiyatını ben 400 yaptirdim
keremalya1724 Goktugc evet renkli ultrason resmi için ekstra ücret alıyorlar ben 5 sene önce 10 lira vermiştim😆 CD kaydını da vermiyor ama Fehmi bey çok iyi bir perinatalog farkı anlamanız için gitmeniz lazım 😊
Goktugc keremalya1724 evet bugün gittim çok şükür herşey gayet normalmiş bebiş gayet sağlıkmış doktordan da baya memnun kaldım çok kibar herşeyi en ayrıntısına kadar bakıp açıklama yapıyor tavsiyeniz için çok teşekkür ederim 🥰❤️
keremalya1724 Goktugc çok sevindimm çok şükür rabbim sağlıkla kucaginiza almayı da nasip etsin ❤️ memnun kalmanıza ayrıca sevindim ❤️