1234__ Goktugc ben şimdi gidiyorum detaylıya esenyurt doğa hospital çok iyi yorumlar okumadım ama en ucuzu buraydı memnun kalırsam yazarım (ücret800)
Sare_34- Goktugc 940 tl ye prof perinatolog ayşe kafkaslıya yaptirdim detayli anlatti inceledi ama soguk bir doktor kadin dogum doktorum olarak tercih etmem
1234__ Goktugc doktor güzel ilgilendi baktı tam 35 dk sürdü tüm organlarını tek tek inceledi dosya halinde verdi benim ufaklık yüzünü göstermedi ondan dolayı yüzü belli olan fotosu olmadı
Prenses34_annesi Goktugc gül yaman hanıma girmiştim ben o yönlendirdi beni perinatoloji bölümüne bir hafta sonra da tayli ultrasona girdim baya oluyor 26+5 de gittim şuan 30+0 im ama fiyatlar oynamıyor gayet memnundum bwn
Goktugc Prenses34_annesi anladım perinatoloji için birebir mi randevu almak lazım yoksa tel den de alınıyor mu
keremalya1724 Goktugc Fehmi Yazıcıoğlu ben oğlumda gittim çok memnun kaldım eltime de onerdim gitti çok memnun kaldı ikinciye hamileyim rabbim nasip ederse yine ona gitmeyi planliyorum plaza içinde ve diğer yerlere göre daha uygun
Goktugc keremalya1724 yeri nerde tam olarak nasıl randevu alabilirim bide detaylı ultrason fiyatını biliyor nusunuz
keremalya1724 Goktugc Kağıthane de yeri şuan ücretini bilmiyorum malesef ama bende eltim de kendi senemizde gittiğimizde daha uygun fiyatlı idi diğer yerlere gore