B-P-R Mrtgn çok şükür Kalp Atışlarını Duydum Bende biraz Geç Duymuştum Çünkü 😊 Benim istahsiz Mide Bulantili Geçiyo sürekli Uzanıyorum Valla İnanirmisin Evi Temizlemeye Bile Halim Yok Çok Halsiz Ve Yorgun Hisediyorum kendimi bende yolun başndayim Canım 😊💞
Lylaars B-P-R yani daha çok dikkat edeyim her şeye geçmiyor çünkü evimi temizliyorum tabiki daha çok dikkat edecem tesekkur ederim
Mrtgn B-P-R ilk olunca daha çok heyecan veriyor demi kucağımıza alacağımız günleri düşünmek daha heyecanlı senin ve sevdiğin adamın kanı canı düşünsene 🙈 gerçekten mucize 💕
Turkan90 Mrtgn bende bir tek folik asit kullanıyorum, ama biz beklemiyorduk önceden başlayamadım ilaca geç kaldık Ona ek haplar var mıdır diye sorayım dedim
AyselDemir Turkan90 Öncelikle merhaba ne yalan deyim ben kendi salık ocağı daki doktoruma söyledim oda içinde hindistan cevizi yağı olan bir kirem kullana bilirsin demisdi bende bimde gördüm vucud nemlendirici vardı içinde hindistan cevizi yağı içerikli ondan aldım ve severek kullanıyorum.
Lavinia1924 Mrtgn anladim canim bende doktoruma gidicem sorcam onay verirse ordan bi disciye gidicem duramiycam böyle
Turkan90 Mrtgn daha doktora 2 kez gittim bi kez daha gidip değiştiricem inşallah ondan sonra devam ederim Teşekkür ederim canım
Melikecoban Mrtgn benim de kanamam oldu o gün biraz fazla hareket etmiştim acile gittik oradaki doktora söyleyince corasprin de yapmış olabilir dedi.progestan verdi bana yine olursa kanaman corasrine ara ver dedi allaha şükür progestondan beri bidaha kanamam olmadı hiç inşallah hepimiz sağlıklı bi şekilde alırız kucagimiza ❣🙏
Ebru-Ebru Mrtgn merhaba. Corasprine kanama kaynaklı bizde iki hafta ara verdik ama ister istemez korkuyorum. Onunla ilgili arama yaparken yorumunuza denk geldim. Umarım buralardasınızdır:) corasprine ara vermek bi sorun yaratmıyor di mi
Mrtgn Melikecoban bizde de hata var duramıyoruz yerimizde dinlenmemiz lazım o işide yapayım bu işide yapayım dıyoruz ama en önemli zamanlar aslında
Turkan90 Kızlar size bi sorum var 3 hafta 4 günlük evliyim Ama doktor 5 hafta 3 günlük hamilesin dedi yani imkansız öyle bişey Yani o şekilde hesaplanıyormuş Çok tuhaf vallahi aklım almıyor.
Mrtgn Turkan90 🤭son adetinin başladığı gün olarak hesaplanır gebelik haftası ilişki olan günden sayılmaz yanı o yüzden normal
Tugceisil Turkan90 evet canım bende bir süre idrak edememiştim ama döllenmeye göre hesaplanmıyor hafta son adet gününün ilk gününe göre 💕
Yildizozlem Turkan90 Turkan90 senle aynı durumdayız canim desene eylül 1 de evlendim bana gore maksimum 7 haftalık doktorun hesbi 9 hafta son adetten hesapliyolar ama 40 hafta uzerinden hesapladiklari icin onlar adetten hesapliyo allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin yeni evli yeni hamisler olaraktan💕😊