Mrtgn Lavinia1924 benim çok yeni dolgum vardı tam yerleşmemiş apse yapmış dedi müdahale edebilmem için film çekmem gerekiyor o yüzden hiçbirşey yapamam dedi ağrıdıkça ilaç kullanıcaz sanırım Allah yardımız olsun 🙏🏻
Lavinia1924 Mrtgn anladim canim bende doktoruma gidicem sorcam onay verirse ordan bi disciye gidicem duramiycam böyle
mrveaksu Bizde 6+3 olduk yarın kalp atışı için gideceğiz inşallah duyarız Allahın izniyle dualarınızı bekliyoruz🤗🤲
Turkan90 5+3 ‘üz bizde yeni öğrendik😍 ve süpriz oldu 😌 Kalp atışını duymak için 1 haftamız var umarım duyarız🙏🏻
Gdg Hosgelinsallah kaç haftalıksın canim. Bana doktor gyno Ferro sanol diye hap verdi erken değilmi daha
548262 Gdg B-P-R ben de 9haftalığım doktorunuz diğer randevuya ne zamana çağırdı acaba doktorum söylemeyi unuttu sanırım bana😸
Mrtgn Turkan90 benim daha önce kimyasal gebelek yaşadığım için Progestan verdi folik asite daha önce başlamıştım birde o var
B-P-R Mrtgn çok şükür Kalp Atışlarını Duydum Bende biraz Geç Duymuştum Çünkü 😊 Benim istahsiz Mide Bulantili Geçiyo sürekli Uzanıyorum Valla İnanirmisin Evi Temizlemeye Bile Halim Yok Çok Halsiz Ve Yorgun Hisediyorum kendimi bende yolun başndayim Canım 😊💞
B-P-R Artık Ayda Bir Doktora gitmek Çok sabirsizcaa Gidip Görmek İstiyorum Bebeğimi Ama İyi değil Ultrason Oyuzden Malesf Kasımın Son Haftasını bekliyicez 🤷😊
Turkan90 Mrtgn bende bir tek folik asit kullanıyorum, ama biz beklemiyorduk önceden başlayamadım ilaca geç kaldık Ona ek haplar var mıdır diye sorayım dedim