Kbrtsn Tgbbrk kese gözüktü bebekde gözüktü sadece kalp atışı için bekliyoruz inşallah çarşamba günü duyarız
Mrtgn Elalina hayırlı olsun canım hoşgeldiin 💕 bende de diş apsesi oldu antibiyotik kullandım kendi doktorumdan onay alarak kanama için de progestan kullanıyorum ben
Fatos12 Kbrtsn sagol canım birşey daha sorcam benim adet sancisi gibi agrım.oluyor saniyelerle geçiyor korkuyorum neden arada bir oluyor 6 haftaligim
Fatos12 Kbrtsn canım merhaba ben 6 +2 hastalığım boyu 8 mm di ve kalp atışı daha duyulmuyor dedi doktor haftaya falan dedi normal mi
nagihanyesim Yaseminozcandn gözünüzaydın canım Rabbim sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bebişlerimizi 😍❣️
Fatos12 Yaseminozcandn canım merhaba ben 6 +2 hastalığım boyu 8 mm di ve kalp atışı daha duyulmuyor dedi doktor haftaya falan dedi normal mi
Yaseminozcandn Fatos12 evet normal cunku 8 9 haftalikken duyan yankinlarimda var hrkesde farkli oluyor diye biliyorum bebek gorunuyormu ?
Azer Fatos12 normal canım aslında kalbi atıyor ama vajinal ultrasonda belli oluyor buda sağlıklı olmadığı için 7 .hafta yine karından ultrasonla bakıyorlar.Rabbim sağlıkla kavuştursun 💐