Fatmamdk Elcnn Gittim canım işte bugün gelişmeyebilir bu bebek ama yine de 1hafta daha zaman verelim geç canlanabilir dedi 😞
Elcnn Fatmamdk iyi düşün canım benim , inşallah hayırlısıyla canlanır , daha önce o şekilde canlanan varmı hiç sordun mu
548262 Gdg B-P-R ben de 9haftalığım doktorunuz diğer randevuya ne zamana çağırdı acaba doktorum söylemeyi unuttu sanırım bana😸
B-P-R 548262 Ben şuan Tam 9+4 Haftaligim En son Gittiğimde 7+6 haftaliktim Doktorum 1 ay sonra Gel demişti Yani Bende kasımın 12'de Kontörle Gidicem Sende ya 12 Kasım Yada 15 Kasım'da Gide bilirsin ❣️
Fatmamdk [bilinmeyen] Yok canım hala aynı doktor almayalım zaten sağlıksız olucaksa vücut atar dedi bende kürtaj istemediğimi söyledim haftaya canlanmamış olursa düşük için bitki çayları içmeye başlıcam bi iki de ağır kaldırırsam düşer dediler ama 8. 9.hafta da canlanan bebekler var dediler hayırlısı olsun alıştırıyorum şuan kendimi herşeye 😞🙏🏻
Fatmamdk [bilinmeyen] Kesem varmış bebekte çok zayıf şekilde görülüyor dedi doktor evet yükselebilir dedi o yüzden almayı reddetti
Sedahatun Benim de bugün ultrasonda 7+4 görüldü, kalp atışını tekrar duyduk. Ama kanama ve kasık ağrısı bitmiyor. Hem bebek ve kese sağlıklı hem de ağrım ve kanamam var 🤷🏻♀️ Bu işten bişey anlamadım gerçekten de
Fatmamdk [bilinmeyen] Haftaya cuma gidicem tekrar hayırlısı diyorum bol bol kuran okuyun hayırlısını dileyin canımıniçi 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Sedahatun [bilinmeyen] son adet tarihime göre 7+6 olması gerekiyordu. Kalp atışını 6. Haftada görmüştük. Kanama da işte koyu kahve inşallah hepimizinki geçse de derin bi nefes alsak. Ağrı için de normal dedi doktor büyüyor diye oluyormuş ve gaz sancısı da olabiliyor... hayırlısı olsun inşallah
Fatmamdk [bilinmeyen] Tamam canım sağol tavsiyen için Allah razı olsun 🙏🏻 Hayır olsun hepimiz hakkında 🤲🏻
Sedahatun [bilinmeyen] amin canım hepimizinki iyi geçsin bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🤲🏻 Hergün 7 kere ayet-el kursi, kevser, felak ve nas okumak iyi geliyormuş 🙏🏻
Edabebek Tgbbrk iki_tospik_annesii bana işyerinde bı kaç kişi senin yüzüne bı beyazlık parlaklık gelmiş dedi bende hamilelik için ugrasiyodum tabi onlar öyle söyleyince gece rüyamda test yaptığımı ve pozitif olduğunu gördüm sabah kalkar kalkmaz test yaptım hamileymisim 😁
Tgbbrk Kbrtsn aynen oyle yap canim zaten hemen gidince doktorlar insanin bi moralini bozuyo yok dis gebelikmi yok dusuk mu bir hafta sonrs gel bakalim diyolar o yuzden hemen gitme canim hem kesede gozukur allahin izniyle
Kbrtsn Tgbbrk kese gözüktü bebekde gözüktü sadece kalp atışı için bekliyoruz inşallah çarşamba günü duyarız
Elalina Bende çok diş agrısı cekiyorum Dr antibiyotik verdi apse yapmış yüzüm gözüm şiş beynimde kahverengi lekem gelgeliyor Dr iğne yaptırdı bide progestan
Mrtgn Elalina hayırlı olsun canım hoşgeldiin 💕 bende de diş apsesi oldu antibiyotik kullandım kendi doktorumdan onay alarak kanama için de progestan kullanıyorum ben