Yukseler Arzuun bulantım geçen hafta sıklaştı önceden hiç yoktu şimdi de ara ara yokluyor :) tavsiye olarak eğer bulantınız olursa özellikle sabahları hemen yataktan kalkmayın yanınızda sürekli bir kraker bulundurun en azından tutuyor bi müddet :)
Arzuun Yukseler bende pek olmuyo sabahları Bugün biraz bulandı ama çok hafif psikolojik de olabilir bilmiyorum😃
Yukseler Arzuun benim uyanır uyanmaz oluyor hatta bazen sabah olsun istemiyordum o derece ama çok şükür bu aralar iyiyim az da olsa :)
Yukseler Arzuun bende en son 19 Ekim’de gittim bana 1 ay sonra görüşürüz dedii doktor aslında bana da fazla geldi ama bilemedim :)
Tip1DiyabetleTupBebek Dün regli kanaması gibi kanama oldu baya fazla. Korkuyla doktoru aradım panki yapma gelebilirsen gel dedi. apar topar hastaneye gittik. 5 haftadayız daha dr. Kontrol etti. Keseyi gördü kesemin arkasında kanama alanı var dedi. Tüp bebeklerde %40 görünür dedi. Coraspini bıraktım progestan iğneyide 2 çıkardı yadında 5 günlük bi hap daha verdi. Ama bidaha olur diye çok korkuyorum. Bölye bişey Yaşayanlar varmı?
zeynepharun Dilek19 canım benimde adet 2 gün geçince 44 2 gün sonra 91 çıkmıştı. Sürekli takip ettim arttı değerler. Ama doktor geç döllenme dedi. Seninde öyle olabilir
Dilek19 Benimde öyle çıktı canım 45,5 2 gün sonra 92,84 2 gün sonra 203,5 3 gün sonra başka yerde yaptırdım 867,5 çıktı keseyi gördün mü canım
Yildizozlem Turkan90 Turkan90 senle aynı durumdayız canim desene eylül 1 de evlendim bana gore maksimum 7 haftalık doktorun hesbi 9 hafta son adetten hesapliyolar ama 40 hafta uzerinden hesapladiklari icin onlar adetten hesapliyo allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin yeni evli yeni hamisler olaraktan💕😊
Fatmamdk Aynen ya kaç haftalıkta duydunuz bende merak ediyorum bunu? Bide kızlar bişiy sorucam ben bugün 6+6yım dün gece çok az açık pembe bi lekelenme oldu bugün sabahta aynı şekilde o kadar az ki ama yine de ben endişelendim bi sorun var mıdır acaba yaşayan varsa?
Mrtgn Fatmamdk ben 4+6 da kese 5+6 da kalp atışlarını duyduk benimde lekelenme oluyordu progestan kullanıyorum günde 200 ml onu günlük 300 ml yaptı coraspine de bir kaç gün ara vermemi istedi düzeldi şimdi lekelenme olmuyor çok şükür 🙏🏻
Elcnn Fatmamdk bende de aynı şekilde olmuştu canım doktoruna mutlaka söyle , bana progestan hapı vermişti hala kullanıyorum
piyonist merhaba 4+3 üm. dr dün akşam 2 kese var ama 1inin patlama ihtimali var sevinmek için erken dedi. ama ben heyecanlıyım baya. Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
piyonist Mrtgn teşekkür ederim inşallahh hepimiz güzel haberler yazarız daima. dün kanaması olan bi hamile geldi sonra bayağı ağlıyorlardı Allah kimseyi gözü yaşlı bekletmesin inşallah gözleirm doldur hemen.
Fatmamdk Mrtgn inşallah normal de yarın kontrolüm ama duramadım gidiyorum şimdi inşallah bişeycik yoktur 🙏🏻