Mrtgn Fersuncan 6+2 benim ama Progestan kullanıyorum oda çok sersemlik ve uyku yapıyor napalım katlanıcaz 😴😴😅
Fersuncan Mrtgn bende hem iğne hemde vajinadan kullanmıştım 5 gün.uyur gezer oluyorsun.ilk 3 ay geçse rahatlıcaz
Mrtgn Sedahatun çok şükür canım kalp atışını duymak %90 düşük olamayacağını gösterirmiş Allahın izniyle 🙏🏻
AsumanBalkan 5+1 olduk bizde beta değeri 1788 çıktı. Doktor ultrasonda keseye benziyor dedi ama net bişey demedi erken mi acaba gerçekten 😬😬 normal mı bu ?
Mrtgn AsumanBalkan normal tabi hiç endişelenme Allahın izniyle önce keseyi sonra o minik kalp atışlarını duyarsınız 🙏🏻
Berkaytuana Tugceisil Evet muhtemelen herhangi bi sıkıntı olmadığı sürece ayda 1 yetiyormus sonra ki dönem de
Arzuun Berkaytuana biz kalp atışını duyduk çok şükür ama doktor 1 Ay sorma cağırdı çok mu fazla 1 Ay ara için erken mi bilemedim
Sarem Ben daha çoookk yeniyim 3+6. Dualarınızı eksik etmeyin kızlae inşallah saglıklı suhatli kucagımıza alırız yavrularımızı 🤲
Mrtgn Sarem Maşallah 💕 Allahım önce can versin sonrada sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah 🙏🏻
Arzuun Yukseler acaba bulantiniz ne zaman başladı Biz 6. haftayı bitiriyoruz inşallah bulantım yok sabahları çok hafif Kahvaltı yaparken oluyor sizin ne zaman başladı acaba merak ettim
Yukseler Arzuun bulantım geçen hafta sıklaştı önceden hiç yoktu şimdi de ara ara yokluyor :) tavsiye olarak eğer bulantınız olursa özellikle sabahları hemen yataktan kalkmayın yanınızda sürekli bir kraker bulundurun en azından tutuyor bi müddet :)
Yukseler Arzuun benim uyanır uyanmaz oluyor hatta bazen sabah olsun istemiyordum o derece ama çok şükür bu aralar iyiyim az da olsa :)
Yukseler Arzuun bende en son 19 Ekim’de gittim bana 1 ay sonra görüşürüz dedii doktor aslında bana da fazla geldi ama bilemedim :)