Turkan90 Fatmamdk hayırlısı olsun 😌 Benim de ilk gebeliğim bende 5+4 çok yeni Ve karnım hep şiş ve sürekli karnımda hava var yani böyle karnıma hava basıyolarmış gibi hissediyorum. Normal mi bilmiyorum ama bende de var 🤭
sususdden Turkan90 Fatmamdk Kızlar bende 5+4 ve çok şişim yani hava basılmış gibiyim kıyafetlerim olmuyor dün resmen yeniden alışveriş yapıp biraz bol şeyler almak zorunda kaldım bugün dahada şiştim hava basılmış gibi,kefir içiyorum laktozsuz süt kullanıyorum arada bi rezene içiyorum onlarıda yapmasam patlicam diye korkuyorum çözüm bulursanız banada yazın lüfeen☺️
Fatmamdk Size de hayırlı olsun 😊 Ya kabızlık olur dediler şişlik hazımsızlık bi arada geldi 😏 Sürekli bel ağrısı uyuma isteği ayakları uzatma isteği bitmiyor içimde ilk zamanlar böyleyse pek bi yorulucam sanırım ben 😅🤗
Turkan90 Fatmamdk sürekli uyumak ve hem yatmak da var bende 🙋🏻 Sanırım 30 hafta olunca biz hiç kalkmıcaz🙈
Turkan90 sususdden Fatmamdk Aynen bende bekliyorum çözüm Bide ben yiyorum kızlar sürekli yiyorum ya böyle biri değildim ben sürekli diyet yapardım şu an umrum değil gözüm dönüyor Acaba ondan mı şişiyorum diyorum ama o kadar şişmemem lazım🤭😂
Fersuncan sususdden aynı sorun bende de var hamile pantalonu aldım daha şimdiden o derece 7 haftalığız şuan🙏🏻 Help 🙄😂
Fatmamdk sususdden Böyle olan tek ben değilmişim oh be 😅 doktora sorucam bakalım önümüzde ki cuma ne dicek 😏 Bide hayırlısıyla hepimiz duyarsak kalp atışlarımızı şükür deriz 🤗
sususdden Fersuncan Bende alsam alınır yani o derecedeyim ama almadım daha kalp atısını duymadık miniğimin o yüzden bol eşfmn tayt bol pantolan faln aldım inşallah salı kalp atışınıda duyucaz🙏🏻ilk oğlumda dokuz aylıkken anca bu durumdaydım bu sefer neden böyle oluyor anlamıyorum geçicektir die ümit ediyorum yoks
Dilek19 Kızlar bişey sorucam ben ilk testimi yaptım regl tarihimden 2 gün sonra 45,5 çıktı ondan 2 gün sonra 92,84 çıktı drum normal gebelik olduğunu gösterir dedi ama herkes düşük diyor 😭anlamadım bu bhcg işini 😊
Turkan90 Dilek19 canım yükselme varsa Allah’ın izniyle normal gebeliktir. İçini ferah tut. Kimseye de inanma dinleme. Ben adetim geciktikten 2 gün sonra gittim 1589 çıktı bu ne dedim mesela Herkeste farklı oluyor.
Mrtgn Dilek19 2 günde bir ortalama aynı saatlerde kandan bhcg değerine bak bence değer yükselirken düşük demek saçma ama tabi değerin yükselişini bilmen gerekiyor kimseyi dinleme hatta soyleme bile Allah can nasip etsin inşallah sağlıklısız bebekler tutunamazmış zaten onyüzden üzülme hiç
zeynepharun Dilek19 canım benimde adet 2 gün geçince 44 2 gün sonra 91 çıkmıştı. Sürekli takip ettim arttı değerler. Ama doktor geç döllenme dedi. Seninde öyle olabilir
Dilek19 Turkan90 canım bana verilen kağıtta referans aralıkları yazıyor onlara göre normal çıkıyor ama düşük dedikleri için tedirgin oldum bide şöyle bi durum var benim 2 yıl sebebpsiz infertelite dendi tam bu ay tüp bebeğe başlıycaz hamile olduğumu öğrendim ondan tedirginim
Turkan90 Dilek19 bak sen dua et, Allah tam tüp bebeğe başlıcakken seni doğal hamile kalmanı istemiştir💜 güzel düşün güzel hayal et güzellikleri çağır pozitif düşün hep 👼🏻🧡
Sedahatun alibusra2009 çookk minikti bizim kese ama görünebiliyor ultrasonda, doktor direk ultrasonla baktı keseyi görünce kan testine gerek duymadı
Sedahatun Fatmamdk 6+3’te kalp atışınu duyduk vajinal muayene ile ama ultrasona göre haftası 6+1 dedi iki gün geriden geliyormuş.
Dilek19 Ben bugün tekrar kan verdim ama aynı saatler değil ilki akşam 7 di ikincisi öğlen 2 üçüncüsü 11 ama yinede ilk 2sinde iki kat arttı 💞şimdi bugünkünü bekliyorum