Tazeannes Biz de kalp atışlarını duyduk her iki bebeğimizin de 7hafta 4 günlüğüz darısı sizlerin başına 🤭💕
Melikecoban Buse09 sıkma canını benim kalp atışı 6+4te duyuldu yarın normal ultrasonla yine duyulamayabilir.vajinal ultrasonda daha net duyuluyor doktorlar o yüzden istiyor.vajinal ultrasonu yine yaptirmak istemezsen biraz daha beklemen gerekir.daha çok yeni çünkü arkadaşların dediği gibi 8.haftaya kadar duyulabilir kalp atışı
Buse09 Melikecoban ya aslına kalp atışı için erken olablir bunu biliyorum demek istediğim kesede yok falan demişti o yüzden alttan ultrasonla bakalım dedi yoksa dış gebelik şüphesi olablir falan dedi korkuttu beni öyle deyince 😏
Mrtgn Motherscup yaaa nasıl güzel bir duyguu içinde kalo atıyo 🙈 bizde duyduk çok şükür 6+5 karnımdan baktı çok şükür Allah hepinize yaşatsın 💕
Tugceisil Nrtnnn oyy maşallah hep atsın o can kalpler yarın sabah bende duyayım bir içim rahatlasın 😘
Nrtnnn Tugceisil inş Allah’ın izniyle sizde duyun İnan’ın çok şey değişiyor insanın içine onun sesiyle birlikte huzur kaplıyor. Yarın Da sizin güzel haberlerinizi bekliyoruz ☺️🙏🏻👼
Tugceisil Turkan90 yok ama inan öyle olsun isterdim çok iyi olmuş bebeğinizle birlikte süper bir aile olun inşallah 😘
Fatmamdk Bende 6+1'im kızlar yeni öğrendim 😊 Ama bi sorum olucak bu hazımsızlık şişkinlik normal mi ilk hamileliğim olunca herkes bişey diyor 😏
Turkan90 Fatmamdk hayırlısı olsun 😌 Benim de ilk gebeliğim bende 5+4 çok yeni Ve karnım hep şiş ve sürekli karnımda hava var yani böyle karnıma hava basıyolarmış gibi hissediyorum. Normal mi bilmiyorum ama bende de var 🤭
sususdden Turkan90 Fatmamdk Kızlar bende 5+4 ve çok şişim yani hava basılmış gibiyim kıyafetlerim olmuyor dün resmen yeniden alışveriş yapıp biraz bol şeyler almak zorunda kaldım bugün dahada şiştim hava basılmış gibi,kefir içiyorum laktozsuz süt kullanıyorum arada bi rezene içiyorum onlarıda yapmasam patlicam diye korkuyorum çözüm bulursanız banada yazın lüfeen☺️