Tugba0133 Bende 6. haftada başladı mide bulantısı kasık ağrısı koku hassasiyeti diğer gebeliğimde pek belirti yaşamamıştım 9 hafta olduk mide bulantısı arada kasık ağrısı devam ediyor
nur34_ Duyulurum ayy ne guzel inşallah bnmde gecer cunku adetim gercekten sosyal hayatimi etkiliyor acille gidip igne serum alip oyle geliyorum eve
Duyulurum Durum2020_ o zaman sizle forumda sık sık karşılaşacağız 🥰 inşallah bulantimiz olmaz. Benim ilk gebelikte bulantı hiç olmadı.
gulsahgunees12 nur34_ adetim gecikmeden önce ateş basmaya başladı ara ara gözüm kararıyordu sonrasında adetim gecikti 3 gün sonra test yaptım ve pozitif çıktı
nur34_ gulsahgunees12 evet banada ates basmasi gibi ama daha cok daralma basiyordu daraliyordum adet olucam ondandr diyordum taki koku hassasiyeti olana kadar
aselbal gulsahgunees12 aynı sorunu yaşamışız biliyor musunuz ☺️ adet oldum bitti ve diğer adet günüme kadar sürekli baş dönmesi yaşadım adetimden 4 gün geçti o günü gecesi ateşim 40 a çıkmıştı sabah test yapıp sonra ilaç alcam dedim ve hamile olduğumu öğrendim ☺️
bsra-25 Duyulurum ben de ilk o haftalarda öğrenmiştim tek belirtim adet gecikmesi ve göğüs hassasiyeti
Duyulurum bsra-25 işte göğüs hassasiyeti de olmayınca şüphe ettim. Doktora erken diye gitmedim henüz ama evde yaptığım testte hemen koyu bir çizgi çıktı
EzoAlya Merhaba bende 4+4 haftadayım benimde sabahları bulantım oluyor kahvaltı yapınca geçiyor. ara ara sol kasığımda batma oluyor birde göğüslerimin kenarları dokununca acıyor ☺️
nur34_ gulsahgunees12 zaten oyle belirtiler olunca idrar testi yaptim pozitif cikti sonra kan verdim ordada cikinca hemen hastaneye gittim 5+6 ogrendigimde 7 haftalikta hastaneye gitmistim
aselbal Duyulurum bende Şuan 8 haftalık hamileyim 3. Gebeliğim 2 çocuğumda ve bunda 6. Haftada kusmalar ağrılar başladı ama her anne her hamilelik bir değil ☺️