Duyulurum Merhaba hanımlar. Benim ikinci gebeliğim, adetim bir hafta geçti ve idrar testim pozitif. Ama hiçbir belirtim yok. Oğlumda kasık ağrılarım vardı bu dönemde. Şu an göğüslerimde de bir değişiklik görmüyorum. Belirtiler için erken mi? 4+5 haftadayım.
aseldurununannesi_ Duyulurum benim hiç başlamadı belirtilerim zamanla bir göbüşüm büyüdü ☺️21.haftadayım
ipekmom_ Duyulurum benim 6.haftads bir başladı 20.haftadayız tam gaz devam ediyor:)) herkeste olmuyor bebeğin sağlıklıysa önemli değil belirtiler 😊
nur34_ Duyulurum benim ilk gebeligim adet donemimde hamile kadinlar gibj oluyorum ben mide bulantisi kusma sanci ates sicak basma hepsini yogun yasadigm icin adetim gecti hic aklimq bile gelmedi olacagi koku hassasiyeti oldu tek fark oydu yani test alip yaptim cikti cok sukur
Skn23 Duyulurum bende aynıyım ve bende Şuan normal mi ki diye düşünüyorum. İlk gebeliğim çok ağır geçmişti çünkü 🙄 5+6 yum
Duyulurum ipekmom_ Allah sağlıkla kavuştursun :) Bulantiniz mı var? İlk gebelikte bulantı koku hassasiyeti falan yaşamadım, umarım bunda da olmaz.
Duyulurum nur34_ Çok şükür 🤍 Ben de ilkinde hiç bulantı hassasiyet falan yaşamadım. Siz yazınca aklıma geldi ben de doğumdan sonra adetlerimi hafif geçirmeye başladım. Önceden çok ağrılı çok zor geçerdi. Belki o yüzden şimdi ağrım yok
gulsahgunees12 nur34_ adetim gecikmeden önce ateş basmaya başladı ara ara gözüm kararıyordu sonrasında adetim gecikti 3 gün sonra test yaptım ve pozitif çıktı
sacmalamakizim Duyulurum Canım benimde adetim 6 gün gecikti kasık ağrısı falan olmuştu şu an şüpheliyim herkeste belirti ayrı olabilir bence adet olacakmisim gibi agrimda oluyor hamileysem eğer 4+6 haftalık benimki de hayırlısı olsun test yapicam bugün 😊
Durum2020_ Ben de 4+6 haftalık hamişim ama sadece kasık batması ve bel ağrısı yaşıyorum kızlar mide bulantım veya göğüs ağrım falan yok şimdilik 😊
Duyulurum Durum2020_ o zaman sizle forumda sık sık karşılaşacağız 🥰 inşallah bulantimiz olmaz. Benim ilk gebelikte bulantı hiç olmadı.