OzgmgeYalcin Yesimustafa telefonla görüstüm yarın yanına gidicem o zaman detaylı konuscaz ama dahiliye ye yonlendiririm dedi
Yesimustafa Dora91 sonuclarimi aldım ama doktorum ameliyatda olduğu için gösteremedim değerler internet araştırmama göre normal gbii
Denizliche Kimse yalnıs anlamasın alınmasında ama ben burda gördüm tetanozdan şeker yuklemesinden korkani ,bu aşıyı ilkokulda olduk zaten niye bu kadar korktuk .şeker yüklemesi de şekerli su işte ne olabilir yani gerekli ki yapılıyor birde çatı muyanesi var ki aman Allahım işte bunlar hep korkutularak buyutulmemizden ,ha bende etkilenip korkmuyormuyum korkuyorum tabi o ayrı 😀 benim ay başında yuklemem
Dilrubaa Yaptırmadan önce nette ne yazıyor bir bakayım demiştim keşke bakmasaymışım öyle çok abartmışlar ki Elmalı maden suyu gibi tadı var cok basit bisey sadece biraz aç kalıyorsunuz ama bayılacak kadar değil
Marmarisdeniz Geçen hafta yaptırdım, korkulacak hiçbirşey yok şekerli su içiyorsunuz, 1 saat bekleyip daha sonra kan veriyorsunuz. Kusulacak, bayılacak kadar nasıl etki ediyor şaşırdım çünkü alt tarafı şekerli su. Tabi ki saygı duyuyorum farklı kişilerde etki farklılığı olabilir fakat, lütfen endişe etmeyin kızlar çok basit bir şey. Herkeste aynı etki olacak değil. Herşeyden önce içimizde yavrumuzu büyütüyoruz, ve o mucize her şeye herşeye değer 😇