almilakusunannesi 37.haftaya girdik ben hala hiç bişey anlamadım😅 ne sancı, ne kasılma, ne bel ağrısı hiç bişey yok. Cumartesi çatı muayenesi var belki doğururum diye hazır gideceğim😂
Bengum Merve0092 4 kere kanama sonrası benim de düzensiz adet sancısı gibi sancılarım oluyor ve doktorum erken doğum teşhisi koydu ayyy panik oldum bir an 😳
Merve0092 Bengum ilk nişan geldikten sonra doğuma kadar sürekli geldi panik olma ya naptın doğurdun mu korkma herşeyngüzel olacağını düşün rabbim yardım eder kaç haftalıksın
gunel91 Mus_mutluu Allah bagislasin bebekler nasillar kilolari kac? Kuveze dusdulermi? Bende de ikiz merak ediyorum.
almilakusunannesi Merve0092 çatı muayenesi oldum. 3cm açıklığım var ama sancım yok😅 yine doğuramadım😂
Seymona1 39 .haftadan selamlar 🤣 bende doğuramayanlardanım . Ve 34.haftada sancılarım geldiği için serum vs verdiler erken doğum riski dediler ciğer geliştirici oldum. Ama gelin görün ki bu sefer de gelmiyor bebişim kız bu arada . Kız bebek erken gelir dediler ama yok. Cuma 40.oluyoruz 😅 bu arada 2 buçuk cm açıklığım var benimde ama sancı ağrı bel ağrısı vs yok sadece ara ara bebek haraketlenince aşağı doğru vuruyor onun ağrısı oluyor (bebeğim dönmedi maalesef makat geliş) sezeryan olacağım bu yüzden ama beklemedeyiz bende sanki 2 senedir hamile gibiyim ve cidden dedikleri gibi son düzlük de zaman sanki hiç geçmiyor gibi 😅😅😅