Mavikalem Babytwo2 Aynen yerine ve kişiye göre değişkenlik gösterir. Bende yay burcuyum kendimi rahat hissettiğim yerde neseliyim diğer yerlerde çok ciddi olurum. Bazen bir şey sormaya çekinirler
Arven-Umut Mavikalem ben de öyleyim aslında her burç öyle sanırım ama akrep diyince bi hımm derler ya çocuklarıma demesinler diye uğraştım olmadı 🤣🤣
Babytwo2 Portakalcicegi valla gayet Zeki sempatik enerjileri yüksek oluyorlar ☺️ benim oğlum normalde kova olacaktı şubatta doğacaktı aralıkta gelip yay oldu .ikinci oğlum kova olacak bakalım bu sefer görmüş olcaz kovayı da 😁
Portakalcicegi Babytwo2 Ay bende kovayım kovalar iyidir iyi 😀 yayı da yaşayıp göreceğiz bakalım cok yakında 😀
Mavikalem Arven-Umut 😂😂 akrepleri neden sevmezler Biliyor musun ? Akrep burçları lafı direk söyler ve hiç affetmez ondan dolayı sevilmez.
Arven-Umut Likayolcusu Amin inşallah doktorun sözünden hiç çıkma olur ben kendimden çok bebeklere kilo aldırdım yapabildiğim kadar yediklerim içtiklerim vs. 13-15 kilo ile tamamladım gebeliği 10 kilosu gitti bile 🤭