_almirasmom Betus123 ozel klınık barış korkmaz fsmde baya ılgılı bır doktor ve kadın doguma daır hersey yapıyor dogum medıcabılde oluyor 🙏
krdelen41 Siem24 canım bende geçen gün sordum 15-16 bin civarında dedi Jimere, medicabil 13 binmiş sanırım tabi bu senenin fiyatları seneye zam gelicek dedi ocaktan sonra konuşuruz fiyatları dedi. Şubatta benim doğumum😊 sizin?
Siem24 krdelen41 martın sonu canım benim de inşallah 🙏 geçen gün soracaktım sormadım tahmini 20 bin olur demekki 🙄 jimer de yaptırıyor sadece değil mi
Kadriyeeren203 Osmangazi aritmi Nagihan Uzun’a gidiyorum suan 6500tl doğum ucreti tavsiye ederim Betus123
sirikocum12 Betus123 beşevler kendı muaynesi var ayşe erol harika bi doktorr cok,memnunum cok,şükür 🙏🏻
elif233233 Paramedik16 sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah. Benimde 2. Sezaryen beklerse sizinle ayni zamanda denk gelebiliriz .😇
[silindi] Acıbadem Ayşegül İltaç Akkurt Kendisini iyi yorumlarından dolayı tercih etmiştik, şuana kadar bir problem yaşamadım gece gündür demeden de yardımcı oluyor umarım böyle de devam eder iyi ilişkimiz