Betus123 Konu başlığından anlaşılcağı üzre kızlar hangi doktor ve neden :) Teşekkürler (bursa için açtım)
Paramedik16 Betus123 Bursa Acıbadem Mehmet Özgür Akkurt a gidiyorum hem Acıbadem’in kalitesini seviyorum hemde ikizlere hamileyim doktorum perinatoloji uzmanı yani riskli gebelikte uzman kendisi ilgili bilgili rahatlatıcı bi doktor 🥰
yses Betus123 bursa ceylan Hastanesi sirem aydinlara gidiyorum gayet memnunum çok ilaç taraftari değil bu yüzden hoşuma gidiyor
krdelen41 Betus123 Umi Plazada dr.Cenk Aşkalliye gidiyorum memnunum ama tuzlu biraz fiyatlar diğer yerlere göre
Polipoli Betus123 Lotus plazada emel kar altundağ a gidiyorum ilk oğlumdada onu tercih etmiştim çok memnunum kendisinden ameliyatıda sonrasıda çok kolay geçmişti
elif233233 Paramedik16 bende ona gidiyorum. Çok memnunum . Aşırı ilgili bilgili hastane 10 numara kızımın düzenli doktoru da acibademde doğum ne zaman acaba
Dzhemilee Pembe mavide Aycan Kopuz a gidiyorum,ikizlerim olacak,çok memnunum kendisinden,ilk dogumumu da Aycan Bey de yapmıştım ertesi gün normal hayatına dönmüştüm,ne bı ağrı ne bı sizi.
krdelen41 Dzhemilee ne kadar pembe mavide doğum ücretleri sordunuzmu benim doktorumda orayla anlaşmalıda
Siem24 krdelen41 merhaba ben de Cenk beye gidiyorum ama doğum ücretini daha konuşmadık sizin bilginiz var mı acaba 😊
Mervetnl Betus123 Plaza 224 Doç. Dr. Mehmet Aral Atalaya gidiyorum. Riskli gebelikte uzman, tüp bebek sürecimi de kendisi yaptı. Çok tatlı bilgili ve ilgili bir doktor canım doktorum ❤️
Mervetnl krdelen41 bu sene dediler yıl başı sonrası olacak doğumunuz şubat gibi tekrar uğrayın güncel fiyattan anlaşırız dediler. Benim doktorum jimerle anlaşmalı 24.000-25.000 bandında olacak yeni zamla dedi asgari ücretle doğru orantıda oluyormuş hastane zamları. Ben acilden gitmiştim pembe maviye tesadüfen sordum yani 🌸
krdelen41 Mervetnl hmm anladım canım teşekkür ederim. Bianda böyle zam yapmaları çok saçma ya çok pahalıymıs benimde şubatta doğumum
Mervetnl krdelen41 bende aynı fikirdeyim ama başladığım doktoru değiştirme şansım yok başkasına güvenemem bizler içinde çok ama 🤷🏻♀️ Sağlıkla gelsin diye uğraşıyoruz 😇
elif233233 Betus123 acibadem Mehmet özgür Akkurt . Güven veren ilgili ve bilgili bir doktor hemen ulaşabiliyorum. Hastane bana göre en iyisi
krdelen41 Siem24 canım bende geçen gün sordum 15-16 bin civarında dedi Jimere, medicabil 13 binmiş sanırım tabi bu senenin fiyatları seneye zam gelicek dedi ocaktan sonra konuşuruz fiyatları dedi. Şubatta benim doğumum😊 sizin?